De vergadertuin van regio Eindhoven

 

In onze Dorpswoningen is het zomer en winter heerlijk toeven. Niet alleen voor vakanties, maar ook (misschien wel juist) onder werktijd. De woningen vormen namelijk de perfecte setting voor een productieve vergaderdag. Ontspannen en goed verzorgd.

Onze woningen zijn landelijk gelegen en sfeervol ingericht. Niets dat aan een kantoor doet denken. Deze niet-alledaagse vergaderlocatie haalt je helemaal uit de kantoorsfeer. Zo komt er ruimte vrij voor nieuwe ideeën, andere inzichten en concrete besluiten.

Of je nu komt voor een cursus, management dag, brainstormsessie of teambuilding, in onze Dorpswoningen kan het allemaal. Zakelijk actief zijn in een huiselijke sfeer. Als je wilt zelfs met overnachting.

Al onze woningen zijn voorzien van draadloos internet. AV apparatuur en flipover zijn op aanvraag.

Catering

Wie De Dorpswoning een beetje kent, weet dat we alles tot in de puntjes verzorgen. Bij binnenkomst is de woning – of de tuin – helemaal klaar. Tafels, stoelen en AV middelen naar wens. Zelfs de koffie en thee staan klaar. Jullie bijeenkomst kan direct beginnen. Rond etenstijd verzorgen of bezorgen we een heerlijke maaltijd. Of een kok, want dat kan ook. 

Mogelijkheden en kosten

Neem voor de prijzen van een vergaderlocatie even contact met ons op. We doen je graag een persoonlijk aanbod, afgestemd op jouw wensen. 

Inspiratie

Ben je even klaar met vergaderen? Of wil je een moment van ontspanning? De dames van de Dorpswoning organiseren naar wens een sportief, cultureel, creatief of culinair uitstapje. Zo werk je op verschillende manieren aan het realiseren van je zakelijke doelstellingen.

Extra’s

Ontbijt
Lunch
Diner
Koffie, thee, frisdrank gedurende de dag
Overnachting *

* De overnachtingen zijn op basis van tweepersoonskamers in een Dorpswoning.

Prijzen op aanvraag.