Heerlijk op vakantie met je hond

Ben je op zoek naar een vakantiehuis waar ook je hond welkom is? Dan heb je waarschijnlijk al een hele speurtocht achter de rug. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want bij De Dorpswoning zijn je hond, je kat en zelfs je paard van harte welkom.

Een hondvriendelijk vakantiehuis à la Dorpswoning is een riant en stijlvol ingericht landhuis, van alle gemakken voorzien. Dus: comfortabele meubels, een rijk ingerichte keuken, luxe badkamer en heerlijke bedden. ’s Winters zit je bij de kachel, ’s zomers lekker buiten in de tuin. Sommige van onze vakantiehuizen hebben zelfs een zwembad of sauna. Kortom: dé plek voor een TOP vakantie met hond.

 

Ruimte voor mens en dier

Ook je trouwe viervoeter zal zich bij ons direct thuisvoelen. Alle Dorpswoningen zijn landelijk gelegen en hebben een eigen, omheinde tuin. Honden kunnen zowel binnen als buiten lekker vrij rondlopen. Bij sommige huizen kan ook het naastgelegen weiland worden gehuurd. Ideaal als je ook je paard wilt meenemen op vakantie.

Losloopgebied

De meeste Dorpswoningen staan in Leenderstrijp, een mooi Brabants gehucht aan de rand van het uitgestrekte Leenderbos. Een deel van dit bos is door Staatsbosbeheer aangewezen als losloopgebied. Honden kunnen er heerlijk rennen en ravotten. Ook de grote zandverstuiving midden in het losloopgebied, is een heerlijke plek. Op een zonnige dag komen hier veel hondenbezitters samen om hun huisdier met andere honden te laten spelen.

   

Je hond mee op vakantie

Het is geen toeval dat honden van harte welkom zijn in onze vakantiewoningen. Zelf zijn we namelijk ook gek op deze geweldige dieren. De honden van Lian gaan zelfs elke dag mee naar kantoor! Maar we vinden het ook belangrijk dat onze huizen schoon en netjes blijven. Daarom hebben we een fantastisch schoonmaakteam dat, na het vertrek van onze gasten, het hele huis weer grondig schoonmaakt. Zo is alles weer keurig in orde als de nieuwe gasten arriveren voor een heerlijke vakantie, met òf zonder hond.