Ontdek jouw luxe vakantiewoning in Valkenswaard

Valkenswaard is een ideale vakantiebestemming. Deze bourgondische gemeente in de Brabantse Kempen heeft zowel schitterende natuur als gezellige horeca en sportief vermaak. Wat te denken van de vele paardenevenementen?

Geniet vanuit je luxe vakantiewoning van al het moois dat Valkenswaard te bieden heeft. In de gemeente Valkenswaard vind je:

Vakantiewoningen Valkenswaard

Daarnaast verhuren wij nog acht Dorpswoningen in Leende en Leenderstrijp, op een steenworp afstand van Valkenswaard:

Vakantiewoningen vlakbij Valkenswaard

Honden én paarden welkom

Een Dorpswoning is een woonhuis dat in gebruik is als vakantiewoning. Een gewoon huis in een gewone straat, alsof je er zelf woont. Al onze vakantiehuizen zijn landelijk gelegen, stijlvol ingericht en voorzien van alle luxe. Elke Dorpswoning heeft bovendien een eigen, omheinde tuin waar kinderen en huisdieren vrij kunnen spelen. Ook honden zijn daarom van harte welkom. Zelfs voor een paard hebben wij ruimte!

Vier vakantie in Valkenswaard

Of je nu van natuur houdt of van het bruisende stadsleven, in Valkenswaard is het allemaal binnen handbereik. Vanuit je Dorpswoning loop je zo Het Leenderbos binnen. Het centrum van Valkenswaard of Eindhoven is makkelijk te bereiken met de fiets, de auto of het openbaar vervoer. En na een enerverende dag is het heerlijk thuiskomen in je gezellige en comfortabele Dorpswoning. Als dat geen vakantie is…?