Vakantie met paard: genieten voor mens en dier

Paardrijden is geen hobby maar een way of life. Logisch dat je vakantie dus ook voor een deel in het teken staat van paarden. Bij enkele van onze Dorpswoningen was al een mogelijkheid om je paard mee te brengen, maar vanaf zomer 2021 komt daar iets heel bijzonders bij: Dorpswoning De Volbloed. Een compleet nieuw vakantieadres voor ruiters en paarden.

Familiehuis voor ruiters

Op een mooie plek tussen de weilanden van Leenderstrijp staat dit fonkelnieuwe ‘familiehuis’ met maar liefst 6 tweepersoons slaapkamers, elk met een eigen badkamer. Drie slaapkamers bevinden zich op de begane grond. Op het perceel vind je ook een stal met paardenboxen die tijdens je verblijf kunnen worden gehuurd. Ook is er grasland voor je paard, allemaal in één oogopslag.

Met óf zonder paard

Dorpswoning De Volbloed is perfect voor een vakantie met paardenliefhebbers onder elkaar. Maar ook zonder paard zul je er een heerlijke tijd beleven. Het huis is van alle gemakken voorzien, inclusief ruime leefkeuken, gezellige woonkamer en grote, omheinde tuin. Ideaal als er ook honden of kleine kinderen meegaan op vakantie. een fantastisch huis om met meerdere gezinnen of families te verblijven. Aan alles is gedacht!

Ruiterroutes door het bos

Heerlijk om je paard zo dichtbij je te hebben. Maar nóg fijner wordt het als je er samen op uit kunt trekken. En dat kan! In de direct omgeving van Dorpswoning De Volbloed vind je een uitgebreid netwerk van ruiterroutes. Zo kun je via het prachtige Leenderbos verschillende mooie plekken bereiken, als je wilt zelfs met terras. En natuurlijk is daar ook op de dieren gerekend.

info@dorpswoning.nl

Lian: +31 (0)6 30387957
Ellen: +31 (0)6 13615704