In en om het Leenderbos is het genieten voor mens en dier. Huisdieren zijn bij ons dan ook van harte welkom. Veel gasten brengen graag hun hond mee, maar wist je dat paarden ook van harte welkom zijn?

Dorus

Ooit hadden we een ‘logeerpaard’. Bij onze allereerste Dorpswoning Het Knusse stond Dorus 9 jaar lang op stal en in de wei. Gasten genoten ontzettend van zijn aanwezigheid. Sommige gasten brachten hun eigen paard mee. Ook bij enkele andere Dorpswoningen bieden we deze mogelijkheid. Maar een accommodatie speciaal voor paardenliefhebbers? Die hadden we nog niet. Tot dit jaar.

Comfort voor de ruiter

Het huis dat nu tot ‘ruiter Dorpswoning’ wordt verbouwd is groot en ruim opgezet. Er komen zes slaapkamers met elk een eigen badkamer. Daarnaast is er, zoals in elke Dorpswoning, een grote en gezellige leefruimte waar je heerlijk samen kunt koken, eten, kletsen en borrelen. Er is een grote, omheinde tuin met speeltoestel en gezellig terras. Het huis krijgt een stoer, landelijk interieur en wordt van alle gemakken voorzien zodat vakantie ook écht vakantie is.

Ruiterpaden

Deze nieuwe Dorpswoning ligt een kleine kilometer buiten Leenderstrijp, midden tussen de landerijen. In de directe omgeving vind je eindeloze ruiterroutes: door velden en langs bossen. Ideaal voor een stevige buitenrit, waarbij je onderweg kunt genieten van het mooie Brabantse landschap. En terug bij je Dorpswoning is er een wei of paardenbox waar je jouw paard kunt verzorgen en stallen. Genieten van en met elkaar.

Ook als groep of familie zonder paarden is deze Dorpswoning ideaal. Dankzij de verschillende badkamers heeft iedereen maximale privacy. En naast ruiterpaden heeft de omgeving nog veel meer te bieden. Vervelen wordt lastig als je hier komt logeren.

Nu al boeken?

Deze Dorpswoning is zo nieuw dat er nog geen foto’s van zijn. We hebben zelfs nog geen naam bedacht… Maar de plannen zijn wel heel concreet en aan de uitvoering wordt hard gewerkt. Dus mocht je meer willen weten, of alvast willen voor-reserveren, stuur ons dan gerust een mailtje.