Weekendje weg? Zo prik je een datum!

Een weekendje weg met vrienden of familie is heerlijk. Alle tijd voor elkaar, lekker samen eten en een goed gesprek. Maar voor het zover is heb je één grote hobbel te nemen: de datum prikken. Met al die drukke agenda’s is dat soms knap lastig. Gelukkig zijn er handige (en gratis!) apps die je daarbij kunnen helpen. We zetten er een paar voor je op een rijtje.

LouLou

Heb jij ook zo’n hekel aan die berichtentsunami in de groepsapp? Voor je het weet heb je –tig berichtjes gemist over wie wanneer kan, misschien of absoluut niet kan, of toch weer wel. Dat los je op met LouLou. Een superslimme app voor Android en iOS waarmee je dingen kunt afspreken zónder notificaties. Geen onnodig gebliep en gepingel dus. Je maakt eenvoudig een lijstje met opties, plaatst de link in de groepsapp en voilà. Iedereen kan zijn mogelijkheden aangeven of tussentijds wijzigen. Je hoeft je zelfs niet te registreren. Het enige nadeel is dat je soms bijna vergeet dat je een datum aan het prikken bent. Vergeet dus niet de knoop door te hakken!

Datumprikker

Bijna iedereen heeft wel eens een Datumprikker ingevuld. Naast de toepassing voor e-mail kan het tegenwoordig ook via Whatsapp. Via Datumprikker kun je afspraken tot in meer detail vastleggen, zoals de locatie of een datum waarop je misschien kan. Deelnemers kunnen bovendien toelichten waarom een datum hen wel of niet past én je krijgt een seintje als iemand nog niet gereageerd heeft. Superhandig dus, maar wel ietsje meer werk.

Doodle

Beheer je meerdere afspraken? Dan is een beetje overzicht wel handig. Bij Doodle heb je een eigen dashbord waarop alle afspraken die je beheert of waaraan je hebt deelgenomen overzichtelijk worden weergegeven. De app is ook handig voor het verdelen van de taken, zoals wie welke boodschappen haalt. Je kunt er zelfs peilingen mee houden en zo samen de bestemming of het thema van je weekendje weg bepalen. De app is helemaal gratis en deelnemers hoeven zich niet te registeren.

Begin maar met plannen maken, want met deze apps moet het zeker lukken om een datum te prikken.

Voorpret = aan!

 

Waarom Dorpswoning?
Elk huis uniek
Landelijke omgeving
Ideaal voor families
Brabantse gastvrijheid
Huisdieren welkom
Ook interessant
Culinair genieten vanuit je Dorpswoning

Culinair genieten vanuit je Dorpswoning

Vakantie en lekker eten: ze horen bij elkaar. Of je nu uit gaat of zelf in de keuken wilt staan, wij wijzen je de weg naar de beste adresjes én koks in onze regio.
Sportzomervakantie

Sportzomervakantie

Kijk jij graag naar sport op tv? Dan kijk je vast uit naar deze zomer met het EK voetbal en de olympische spelen. Je tv mee op zomervakantie nemen gaat misschien wat ver, maar wij hebben een goed én gezinsvriendelijk alternatief. 
NIEUW: Dorpswoning Op Niveau 4

NIEUW: Dorpswoning Op Niveau 4

Vanaf 1 april 2024 voegen we Op Niveau 4 toe aan ons aanbod. Een Dorpswoning áchter een Dorpswoning. Ideaal voor grote gezelschappen die toch graag wat privacy hebben.