Zonnig Nieuws.

Lees hier onze nieuwsbrief juni 2016.

 

Zonnig nieuws!

We zijn zo blij, we hebben er een Dorpswoning bij! En weet je wat, we zijn er zelfs een beetje verliefd op, het is zo’n schattig boerderijtje. Midden in Leenderstrijp ligt onze nieuwe aanwinst; Dorpswoning ’t Hazelnotenbier. De charmante boerderij was vroeger, tot een jaar of 50 geleden, een café. Vanaf 1 september keert de gezelligheid er weer terug, maar dan in de vorm van een heerlijk 5-persoons vakantiehuis.

 

’t Hazelnotenbier is de helft van een oude boerderij, met stoere balken die zorgen voor veel sfeer. De gezellige woonkamer heeft een houtkachel en een zonnige aanbouw die grenst aan de grote tuin met mooi uitzicht naar drie kanten. Het leukst vinden we misschien nog wel ’t opkamertje met daaronder de oude stenen kelder. Op de 1e verdieping liggen twee slaapkamers, met plek voor vijf personen.

 

De tuin is helemaal omheind, dus neem gerust je hond mee. Of je paard! Er is een stal, een weide en zelfs een rijbak! Je zit slechts 300 meter van het Leenderbos af.

Ondanks dat we druk bezig zijn met de styling, staat Dorpswoning ’t Hazelnotenbier vanaf vandaag op onze website. Kom jij als eerste gast logeren?

Graag tot ziens in Brabant,
Ellen & Lian

Het Landhuis

Met familie, vrienden en/of collega’s op zoek naar een comfortabel vakantiehuis? Ons nieuwe 17-persoons Landhuis bied je alles en meer wat je zoekt voor een heerlijk weekend weg, een midweek inspiratie op doen, een onvergetelijke vakantie met elkaar.

Dag Natuurlijk!

Naast nieuwe aanwinsten nemen we af en toe ook afscheid van een fijn huis. In dit geval Dorpswoning Natuurlijk, vanaf 1 september 2016 niet meer te huur. Wil je er nog logeren, er is volgende week nog een midweekje vrij!Kijk snel!

De Boerderij

Zo blij! Dorpswoning de Boerderij blijft een Dorpswoning. Deze idyllische en comfortabele 12-persoons boerderij heeft de komende maanden nog wat plekjes vrij! Kom jij de zomer op het Brabantse platteland doorbrengen? Wees welkom!