Lang voordat corona de wereld op zijn kop zette, bedachten wij het concept voor De Dorpswoningen. Als inwoners van een klein Brabants gehucht genieten wij dagelijks van alle rust en ruimte om ons heen. Daar wilden we anderen ook van laten genieten. Wie had ooit gedacht dat juist die kenmerken het verschil zouden kunnen maken tussen wel en niet op vakantie kunnen?

In een druk bevolkt land als Nederland zijn rust en ruimte soms ver te zoeken. Best lastig als van ons verwacht wordt dat we anderhalve meter afstand houden. Thuis blijven hoeft helemaal geen straf te zijn, maar in een drukke woonwijk of drie hoog achter komen de muren al gauw op je af.

Ruimte voor iedereen

Het scheelt enorm als je wat bewegingsvrijheid hebt. Een lekkere tuin om in de zon te zitten, een spelletje te doen of lekker te barbecueën. Voldoende kamers om niet de hele dag op elkaars lip te zitten. Genoeg comfort om ook bij minder goed weer te genieten van een ontspannen badritueel of een online spelletje. Dus ook: goede WiFi.

Dunbevolkt

Gelukkig mogen we in Nederland nog gewoon naar buiten voor een boodschap of een frisse neus. Ook dan is het fijn om wat ruimte te hebben. Een wandeling door de mooie omgeving voelt een stuk meer ontspannen als je niet steeds mensen hoeft te passeren of ontwijken.

Vrijstaand huis

In onze Dorpswoningen vind je het allemaal. Onze twaalf vakantiehuizen liggen verspreid over de gemeenten Leende en Valkenswaard, onopvallend tussen de permanent bewoonde huizen. Elk huis heeft een eigen oprit en een eigen tuin, meestal met vrij uitzicht op de landelijke omgeving. Alle huizen staan tientallen meters verwijderd van het huis van de buren – áls die er al zijn. Zonder doorgaand verkeer of drukte op straat geniet je optimaal van je privacy. Je hebt letterlijk met niemand iets te maken.

Warm welkom

Voor ons is het wel wennen hoor. Vast onderdeel van onze formule is een hartelijk ontvangst met warme handdruk en verse koffie. Dat kan nu allemaal niet. Natuurlijk zorgen we dat jullie je welkom voelen, maar wel op gepaste afstand. Gelukkig weten we bijna zeker dat je een heerlijke tijd gaan beleven in het huis van jouw keuze. Met alle comfort en gelukkig nog heel veel mogelijkheden voor vermaak. Vraag ons gerust naar mogelijkheden voor uitstapjes en activiteiten. Geniet van wat onze omgeving jullie te bieden heeft, dan is onze missie geslaagd.

Vakantie bij De Dorpswoning, dat gunnen we iedereen!

Liefs,
Lian & Ellen