Zeg eens eerlijk: breng jij genoeg tijd met je vriendinnen door? Ben je op de hoogte van hun grote levensvragen en dagelijkse beslommeringen? Weet je precies wat er in hen omgaat? En weten zij dat ook van jou? Of heb je – net als een groot deel van de Nederlandse vrouwen – het gevoel dat je af en toe zwaar tekort schiet?
In de drukte van alledag valt het niet altijd mee om je sociale contacten te onderhouden. Een weekendje weg met je liefste vriendinnen is dan precies wat je nodig hebt.

Eindeloos de tijd

Vriendschappen kunnen over het algemeen wel tegen een stootje. Ook al spreek je elkaar niet zo vaak als je zou willen, je weet precies wie je midden de nacht kunt bellen als er wat is. Maar als je allerleukste vriendinnen ter wereld hebt, neem je natuurlijk geen genoegen met vluchtige appjes en korte ontmoetingen. Eens in de zoveel tijd wil je gewoon een zee van tijd met elkaar doorbrengen. Tijd voor een goed gesprek, veelzeggende stiltes of gewoon bij elkaar zijn. Niet gestoord door (ook heel lieve) partners, kinderen en het idee dat je zo nog ergens anders naartoe moet. Gewoon: tijd voor elkaar. Een vriendinnenweekend!

Sfeervolle omgeving

Natuurlijk kun je een avond prikken en er lekker samen op uit gaan. Of je partner een avondje de deur uit zetten voor een avond met vriendinnen. Maar dan ben je toch weer druk in je rol als gastvrouw. Dat betekent: je huis opruimen, boodschappen doen, zorgen dat niemand iets tekort komt. Dat valt allemaal weg wanneer je samen een weekend doorbrengt in een van onze sfeervolle en comfortabele Dorpswoningen. Ok, de boodschappen niet. Maar hoe leuk is het om samen de voorbereidingen te doen op een heel weekend tijd voor én met de leukste vrouwen die er op deze aarde rondlopen?
Onze 12 Dorpswoningen zijn stuk voor stuk huizen vol luxe, gelegen in een prachtige groene omgeving. We hebben vakantiewoningen voor elk gezelschap, van voor twee tot zeventien personen. Elk huis is voorzien van een sfeervol interieur en alle comfort dat je je maar kunt wensen. Zowel binnen als buiten waan je je in een bubbel van tijd en gezelligheid. Lekker samen genieten!

Things to do

Misschien is het niet nodig, hebben jullie genoeg aan samen koken, eten en misschien een stevige wandeling door het eindeloze bos. Maar mocht je in zijn voor wat meer spektakel: wij hebben allerlei suggesties voor een avontuurlijke dag, middag of avond. We wijzen je graag de weg naar de mooiste hotspots van Eindhoven, omliggende dorpen of het Leenderbos. We tippen je voor de leukste creatieve, culinaire, sportieve of culturele workshops in de directe omgeving van je Dorpswoning. We weten een adresje waar je een heerlijke hottub kunt huren (aanrader!). Maar we helpen je natuurlijk ook vooruit met praktische zaken. Zoals kachelhout, openbaar vervoer of een fietsenmaker.
Een vriendinnenweekend bij De Dorpswoning is precies wat je nodig hebt als je drukke leven ten koste gaat van de tijd met je vriendinnen. Natuurlijk vliegt de tijd, maar dat doet ‘ie toch wel. En mocht je aan het einde van het weekend met lichte weemoed je tas inpakken, prik dan meteen een datum voor het volgende vriendinnenweekend. We hebben nog 11 andere huizen om te ontdekken. 😉

Weet je wat? Prik meteen een datum! Met deze handige tips is dat een fluitje van een cent!

Liefs,
Lian & Ellen