Het Knusse

4 personen

Een knus en sfeervol huisje voor kleine gezelschappen tot 4 personen. Volledig vrij gelegen aan de rand van Leenderstrijp.

Ontdek Het Knusse >

De Zeelberg

4 personen

Een gezellig en compact huisje voor 4 personen. Unieke ligging aan de rand van Valkenswaard, met uitzicht op de vrije natuur.

Ontdek De Zeelberg >

In het Bos

4 personen

Een sfeervolle ingericht huisje voor 4 personen. Ligt in het bos, heeft een eigen speelweide, betegeld terras en is helemaal omheind.

Ontdek In het Bos >

Op Niveau

6 personen

Een verrassend appartement op de eerste verdieping van een oude Brabantse boerderij. Royaal qua afmetingen, inclusief eigen tuintje.

Ontdek Op Niveau >

De Plek

10 personen

Een huis op één van de mooiste en stilste plekjes van Brabant. Te midden van uitgestrekte weilanden en aan de rand van het bos. Geniet van de ruimte, de luxe en de rust.

Ontdek De Plek >

De Zevende Hemel

10 personen

Een frisse, recente en comfortabele Dorpswoning nét buiten de bebouwde kom. Bijzonder is de grote overkapping met gashaard én … hout gestookte sauna!

Ontdek De Zevende Hemel >

Het Jagershuis

10 personen

Centraal gelegen aan de bosrand, met onverwachte voorzieningen op een steenworp afstand. Een sfeervol huis met alle luxe die jouw vakantie compleet maakt.

Ontdek Het Jagershuis >

Het Landelijke

12 personen

Een stoere, zonnige vakantiewoning grenzend aan het Leenderbos. Met allerlei gezellige zithoekjes. Ideaal voor een verblijf met kleine én grote gasten.

Ontdek Het Landelijke >

De Pastorie

12 personen

Een statige voormalig pastorie in de kleine kern Borkel & Schaft. Stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien. Grenzend aan een uitgestrekt natuurgebied.

Ontdek De Pastorie >

De Volbloed

12 personen

Landelijk, stijlvol en volop ruimte voor mens én dier. Deze Dorpswoning is perfect voor een familievakantie of ruitervakantie. Alle comfort voor jezelf en eventuele paarden. Een unieke vakantie locatie!

Ontdek De Volbloed >

Het uitzicht

14 personen

Ruimte, luxe en maximale privacy in dit fijne landhuis. Vanuit elk raam vrij zicht op bossen en weilanden. Sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ontdek Het Uitzicht >