Wat vinden onze gasten van Dorpswoning Het Uitzicht?


54 Reacties

 1. Opa en Oma de Meijer

  op   schreef: 

  29-12-2016

  5 opa’s en oma’s
  4 kinderen
  5 kleinkinderen

  Hebben een heerlijk familieweekend gehad. Veel gezongen, piano gespeeld, lekker gegeten, veel gewandeld, lekker geslapen en spelletjes gedaan.
  Een ideaal huis voor zo’n groot gezelschap!

  Het wordt zo langzamerhand een traditie: elkaar een weekje meemaken rond de feestdagen. Hopelijk kan het nog een aantal jaren worden voortgezet. Met dank aan de Dorpswoning en de vriendelijke organisatoren!

 2. Lucas en Karen de Meijer

  op   schreef: 

  27-12-2016

  We hebben fijn gegeten, gelezen, spelletjes gedaan en gewandeld over de heide. Een ree en hert gezien en sporen van een das. Rikken in de avond met haardvuur buiten….helemaal top!
  Prachtige omgeving en geluk met het fantastische weer (zonnig).
  Het huis is zeer comfortabel met al die ruimte. Iedereen heeft genoten!

 3. Nina de Meijer

  op   schreef: 

  26-12-2016

  Kerst kun je het beste vieren als de hele familie bij elkaar is. Gelukkig kan dat in het Uitzicht. Het is hier gezellig. Het bos en de paarden zijn heel leuk. In de speelkamer kun je heel leuk ping pongen. Perfect voor een familie met kinderen.

 4. Julie de Meijer

  op   schreef: 

  25-12-2016

  We zijn hier nu met kerst. Het huisje is erg leuk, vooral de speelkamer en de zolder. Ook de kerstboom is heel mooi en bijzonder! Het is hier lekker stil, af en toe horen we een tractor. Het is hier knus en gezellig!
  Heel erg bedankt!
  Oh ja, het uitzicht is inderdaad prachtig met die schattige paardjes.

 5. Fam Freriks

  op   schreef: 

  11-12-2016

  We hebben een heel leuke weekend gehad in Het Uitzicht. Fijn dat er zoveel ruimte is. We hebben goed gebruik gemaakt van de barbecue en de tafeltennistafel.

 6. Fam. Zweers

  op   schreef: 

  20 oktober 2016

  Beste Lian en Ellen,
  Bedankt voor dit mooie huis. We hebben heel erg genoten. We zijn naar de Bios gegaan. We zijn lekker uit eten geweest. Ook de speelkamer was geweldig. We hebben er elke dag gespeeld. Vooral de tafeltennis was zeer geliefd.
  Namens mij bedank ik mijn lieve oma, omdat ze alles heeft geregeld en betaald. Bedankt! Ik vond het heel jammer dat we weg moesten en ik hoop dat we hier nog eens heen gaan. Anna (9jaar)
  Fam. Zweers

 7. F. van Vuuren

  op   schreef: 

  10 oktober 2016

  Hallo Ellen en Lian,

  Bedankt voor dit mooie huis te mogen huren! Mooi ingericht, lekker rustig. Leuk, gezellig geweest. Komen graag nog een keer terug.
  Groetjes 6 schoolvriendinnen met aanhang (uit Hoensbroek)

 8. de vrienden van Brecht

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  Bedankt voor dit geweldige huisje! We hebben er erg van genoten! Mooi ingericht, leuke welkomst met bloemen! Echt super leuk! De pingpongtafel was een enorm succes. We hebben ook echt genoten van het zonneterras en de vuurschaal. Leuk dat alles proper en aanwezig was i.o. de keuken.
  Vele groetjes, de vrienden van Brecht !

 9. Familie Mommers

  op   schreef: 

  9-11 sept. 2016

  Beste Ellen en Lian,

  Wat een heerlijke plek om een weekend door te brengen. Van alle gemakken voorzien, heerlijk rustig, “lekkere”boerenluchten en vliegen maar dat hoort erbij op ‘t platteland. We hebben met de hele familie genoten !
  Groetjes van familie Mommers

 10. Familie Bregman

  op   schreef: 

  11 juli 2016

  Beste Lian & Ellen,
  We hebben heerlijk genoten van dit weekend ! De rust, weer en omgeving zorgen ervoor dat we dit weekend als fijn hebben ervaren. We hebben wat vliegen gepakt, maar dat was het allemaal waard. Huis is in zijn totaliteit helemaal compleet en voelt als een thuis aan ! Bedankt voor deze fijne ervaring! Al met al is het een hele fijne locatie.
  Groetjes Familie Bregman

 11. J. Jonker

  op   schreef: 

  18 juni 2016

  TOPS:
  warm welkom
  super mooi interieur
  de ruimte
  vuurschaal
  prachtig uitzicht

  Tips;
  Keukenweegschaal

  Het was een heerlijk ontspannen weekend.
  Studiegroep 11 personen leeftijd 32-40 jaar.
  Top

 12. S. Stoker en vrienden

  op   schreef: 

  20-22 mei 2016
  Met onze vrienden een weekend naar Brabant. We hebben het erg naar ons zin gehad. Genoten van het mooie weer in de tuin. Het huis was top ! (helaas waren er wel wat mieren) Maar we hebben een prachtig weekend gehad. Complimenten voor de inrichting, erg mooi!!! Ook top dat de keuken zo volledig is.
  Groetjes van de vrienden uit Friesland.

 13. vrienden D. Snoeijen

  op   schreef: 

  16 mei 2016

  Dear Lian and Ellen,
  In this beautiful place we spent 4 amazing days. The nature that was around us was very special, and make us happy, relaxing and more joyful. We have all we need on one place. We make fantastic pictures that will stay for a long remember, and one day, we hope that we will back here again. Thank you for all.
  With love, Guests from Bosnia and Herzegovina

 14. Suie & Martine & Familie

  op   schreef: 

  6-9 mei 2016
  Hoi Ellen en Lian,
  Wat een geweldig huis. We hebben genoten, ook dankzij het heerlijke weer dit weekend. De masterbedroom boven de garage is echt gigantisch. Heerlijk om zoveel ruimte te hebben. Ook het terras en het gazon vielen bijzonder in de smaak. Wel jammer van de vliegen en muggen hier, maar daar kunnen jullie ook niets aan doen.
  Dank voor de gastvrijheid, de bloemen en de wijn, wie weet komen we nog eens terug. Veel groeten, Suie & Martine & familie

 15. Fam. Baas / Fam. Strik

  op   schreef: 

  29 april – 6 mei 2016

  Goedemorgen,
  We hebben genoten van een heerlijke week in jullie huis. Het weer was top, dus BBQ en luieren in de tuin. Een huis met alles erop en eraan (incl.vliegen/varkenslucht). Groetjes van de Rotterdammers Fam. Baas / Fam. Strik

 16. Familie Verkuil

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,
  Hartelijk dank dat we in dit mooie huis konden verblijven. Met kinderen en kleinkinderen was dit een fantastisch weekend!
  De omgeving is supermooi en de tuin goed onderhouden ! We hebben ondanks het mindere weer heerlijk in de zon kunnen zitten!
  De speelkamer is fantastisch voor groot en klein ! We hebben genoten.
  Groet Familie Verkuil

 17. Familie Bierkens

  op   schreef: 

  Hej Ellen en Lian,

  We hebben enorm genoten van ons lang weekend in jullie huis. Wat een warm welkom dat alles al klaar stond. Bedankt, en wie weet tot een volgende keer.
  Groetjes Fam. Bierkens

 18. Familie van den Bergh

  op   schreef: 

  28 maart 2016

  Dag Ellen en Lian,
  Wij hebben met onze kinderen en kleinkinderen genoten van heerlijke Paasdagen. Het huis was geweldig, de voorzieningen prima en de omgeving prachtig. Kortom: een fantastische accommodatie in een natuurlijke omgeving, die ook nog eens zeer kindvriendelijk is. Wij komen hier beslist terug.
  Hartelijke groeten, de groten en kleine gasten van de familie van den Bergh

 19. Familie Bakker

  op   schreef: 

  20 maart 2016

  Hallo, Wij hebben erg genoten van het ruime huis en de super speelruimte voor de kinderen. Er was helaas 1 minpuntje; de geur van het naastgelegen bedrijf. Voor de rest was alles prima voor elkaar. Bedankt.
  Familie Bakker

 20. Familie Dijkshoorn

  op   schreef: 

  26 februari 2016

  Beste Ellen en Lian
  We hebben genoten van “Het Uitzicht”. Fantastisch huis en mooie omgeving.
  Heel erg bedankt voor de gastvrijheid en de fijne tijd !
  Liefs Familie Dijkshoorn

 21. Trees Oppelaar

  op   schreef: 

  4 januari 2016

  Beste Lian en Ellen, Allereerst de beste wensen voor het jaar 2016.

  Het was een zeer geslaagde week met broers en zusjes. Fijn gewandeld in de bossen, mooi weer gehad in deze tijd van het jaar. Nola de hond heeft ook genoten van de woning en de omgeving.
  Lekker ruim, alles erop en eraan. Weer voor herhaling vatbaar.

  gr. Trees-Grien, Dirk-Annelies, Loe-Marianne, Michael-Marita, Gerard-Mieke, Gerda

 22. Familie van Oers

  op   schreef: 

  28-12-2015
  Het was heel leuk hier. We hebben hier met de hele familie, een deel overgevlogen uit Nieuw Zeeland, met de kerstdagen gezeten. Ik vind het zelf een hele mooie inrichting. Het was een hele gezellige week. Familie van Oers en Familie van Daalen

 23. Familie van Goor

  op   schreef: 

  Lieve Lian en Ellen,
  We hebben afgelopen weekend heerlijk genoten van dit prachtige huis. Alles is top in orde, de bedden slapen heerlijk en de rust en de warmte in dit huis maakte dat we heerlijk en gezellig samen met elkaar konden zijn. We hebben de verjaardag van opa (70) gevierd. Ook de gasten die op de koffie kwamen, paste er prima bij.

  Bedankt voor de gastvrijheid en wij komen zeker nog eens terug.

  Familie van de Goor uit Swalmen

  tip; wat beter/feller licht in de garage boven de pingpongtafel.

 24. Familie Klein

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  Hartelijk dank voor alle goede zorgen. Fantastisch geregeld allemaal. Erg genoten!!!! zwemmen was ook erg leuk. de Speelkamer TOP.
  Groetjes de Familie Klein

 25. Ruud Bout

  op   schreef: 

  02-11-2015
  We hebben hier heerlijke dagen doorgebracht met prachtig weer. Met de familie (12 personen) en we hebben hier ook vele oude vrienden ontmoet. Dit huis was dus groot genoeg voor alle activiteiten binnenshuis.
  Omgeving prachtig! Te weinig tijd om alles te ontdekken, maar de boerengolf bij de Weidetrek was heel leuk. Bedankt en wie weet tot ziens in een van de huizen.
  Ruud, henriette Bout
  Babette, Paul, Puck, Youri vd Kroef
  Menno, Guy, Susan, Wendy, Sven en Ilse

 26. Familie Appelo

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Er is al zoveel goeds geschreven dat wij ons hier graag bij aansluiten.
  Met 14 personen liepen we elkaar hier niet in de weg en we hebben het met elkaar heel fijn gehad. Doordat we hier in de herfstvakantie waren , was de gehuurde hottub fantastisch. Heerlijk warm en met de vuurschaal was het prima om buiten te zijn.
  We zullen het bos en de geur van het platteland missen.

  Lieve groeten van de familie Appelo, De Boer, Elbersen en Riezebos

 27. Familie Houten

  op   schreef: 

  25-09-2015
  We hebben met de hele familie (opa, oma, kinderen en kleinkinderen) erg genoten van dit weekend. Het huis is heerlijk ruim en wat fijn om een aparte speelruimte voor de kids te hebben!
  Ook het weer was geweldig zodat we veel tijd buiten door hebben gebracht, en ‘s avonds nog tot laat rond de vuurschaal met z’n allen.
  Bedankt en vele groeten. De familie Houten uit Gronsveld

 28. Familie Timmermans

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,

  Wij zijn heel tevreden over deze prachtige woning met prima voorzieningen en de mogelijkheden buitenshuis. Ook de kok aan huis is ons prima bevallen.

  Mooi ingericht huis, alle faciliteiten, bedden met goede matrassen. Prachtige omgeving, vuurkorf voor de extra sfeer+warmte. Succes met jullie woningen! Marij en de rest van de familie Timmermans
  p.s. heel fijn huis voor familieweekend 😉

 29. Familie Montessori

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Heerlijke week gehad in dit ruime, prachtig ingerichte huis. Met recht een mooi uitzicht.
  En van alle gemakken voorzien.
  TOP!
  Familie Gageldonk-Montessori

 30. Familie Dik

  op   schreef: 

  Prachtig huis, genoeg ruimte, comfortabel, mooi design. Heerlijk grote tafels!
  Pangeavlinder (melkdrupje) veel aanwezig. Mooi uitzicht.
  Heerlijk gekanood op de Dommel. Gewandeld door het Leenderbos. Gezwommen in Heeze op een camping.
  Alles bij elkaar een heerlijk familieweekend met een goed ontbijt op zondag!
  Groetjes Familie Dik.

 31. Hans Remmelzwaal

  op   schreef: 

  14-6-2015
  Zeer geslaagd weekend in een prachtig huis, in een prachtige omgeving, van alle gemakken voorzien.
  We hebben het uitstekend naar ons zin gehad.
  Groetjes van de mannen uit Katwijk aan Zee

 32. Familie Hulsebosch

  op   schreef: 

  7-6-2015
  Wat een mooi huis!
  Super fijn weekend gehad. Mooie omgeving en heerlijk weer!
  En wat een fijn huis. We hebben genoten van de grote hoeveelheid ruimte en de vuurschaal.
  Zo heerlijk om allemaal samen te eten een de grote tafels binnen en buiten.

  Dank jullie wel! Familie Hulsebosch.

 33. Familie van Koekenberg

  op   schreef: 

  31-05-2015
  Wat een heerlijk weekend met mijn kinderen!
  Prachtig huis, heerlijk…zoveel ruimte. Jammer dat we niet van mooi weer hebben kunnen genieten.
  We komen terug.
  Familie van Koekenberg

 34. Familie Hoevenaren

  op   schreef: 

  Meivakantie 2015

  We hebben een heerlijk weekje doorgebracht hier in Leende. We hadden keuze genoeg voor activiteiten, mede dankzij de ideeënmappen. Het uitzicht was geweldig. We hebben zelfs een ree langs zien rennen!!! Dus het huis doet zijn naam eer aan. Hartelijk bedankt voor alles, Familie Hoevenaren

 35. Rob Jongschaap

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Wij hebben hier heerlijke dagen doorgebracht met de familie ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag. Een onvergetelijk verjaardagsfeest!
  Hartelijk bedankt, opa Jongschaap

 36. Hein Lepelaars, de Grasspriet

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen
  Wij zijn hier met onze studie 2-daagse geweest en hebben hier een heerlijke en ontspannen tijd gehad.
  Wat een geweldig en mooi huis. Echt genieten!
  Bedankt voor alles, Team Basisschool de Grasspriet Valkenswaard

 37. Fam. Nenk

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen, Wat een geweldige week in deze Dorpswoning. Met 6 volwassenen en 6 kinderen hebben we genoten van;
  – de bbq
  – de vuurschaal
  – de heerlijke bedden
  – de ruimte in huis
  – de complete inventaris
  – de tafeltennistafel
  – de grote eettafel
  – het ontvangst met opgedekte bedden
  Het was een top week, graag tot een volgende keer.
  Wens van de jeugd; tv in de garage
  Fam. Nenk, Akkermans en van Zutphen

 38. H. Kalika

  op   schreef: 

  Super leuk weekend! Alles goed verzorgd, bloemen, kaarsjes, etc. Met z’n 14en hier geweest. Alles aanwezig dus zelf kunnen koken. Nu lekker aan het ontbijt met sardientjes. Het huis geeft een relaxed gevoel, dus eigenlijk hoef je niet weg. Een open haard binnen en een sauna zijn in het weekend wel een gemis.

  H. Kalika

  Antw. Dorpswoning; voor het gemis van de sauna kun je bij de Dorpswoning een Dutchtub huren die we bij je eigen Dorpswoning plaatsen. En in januari 2017 wordt de houtkachel binnen geplaatst

 39. Ben de Jong en Esther de Jong-Cupido

  op   schreef: 

  Het leven is goed in het Brabantse land.
  Toen wij op Terschelling nog zomerhuizen verhuurden was vraag 1 op het enqueteformulier; hoe was het weer? Want met slecht weer moest je de rest van de vragen heel anders beoordelen dan met mooi weer.
  Wel, wij hadden schitterend mooi weer, dus nu komt het hele hallelujaverhaal.
  Dorpswoning Het Uitzicht is geweldig comfortabel, ruim en heel compleet ingericht. We waren met 9 personen, niet dat we binnenshuis verdwaald zijn, maar soms kwam het in de buurt. In een zeer ruime cirkel hebben wij een deel van Brabant, met veel plezier en interesse verkend. We zijn weer lekker bijgepraat, hebben binnen en buiten voortreffelijk gezeten, de familiebanden wat aangetrokken, zeker met de 2 idealen schoonzonen en 1 schone, niet meer zo jonge kleinzoon.
  Tot zover, samenvattend het was goed!
  Mochten er in de nabije toekomst sjoelbakkampioenschappen gehouden worden in deze regio dan horen wij dat graag.

  Opa Ben de Jong

 40. Alie Brandwijk

  op   schreef: 

  Wij vierden met kinderen, partners en kleindochters in de leeftijd van 2-9 jaar ons 45 jarig huwelijksfeest. Het was een fantastisch weekend! De plezierige ontvangst, het fijne ruime huis en voor de kinderen de geweldige speelruimte binnen én buiten.
  Schitterend weer, zodat we zowel ‘s middags als ‘s avonds buiten konden eten. Zaterdag naar de Beekse Bergen en op Zondag had opa een spannende speurtocht uitgezet in het bos. Na de lunch gaan wandelen op de grote Heide.
  Heerlijk om vuur te mogen maken, daar hebben we zaterdag allemaal van genoten. En dan die heerlijke schommelstoel, de kinderen konden er geen genoeg van krijgen!
  Hartelijk dank, Bas Buizen en Alie Brandwijk

 41. Lia Edgar

  op   schreef: 

  Had a great time here. Just nice to eat at a large table all 14 of us. 2nd time here; cycling, walking, sitting around a fire, playing badminton, just so much fun when family comes together. Very quiet here, dutch people are very friendly. We would love to come here again.
  Chris Edgar

  This is the second time we’ve stayed in this house as we loved it so much the first time. All of us enjoyed walking, cycling and sitting around the fire in the evenings, singing and talking. The house is Fabilous with a large playarea and opportunity to sit outside. Just loved it! We come again but may in different house maybe. Lia Edgar

 42. Familie Fritschij

  op   schreef: 

  We hebben hier als familie een fantastisch lang weekend gehad. Een comfortabel en sfeervol huis. Het geheel is ruim met de huiskamer, grote eettafel, de keuken en slaapkamers. Heerlijk om buiten te zijn en te genieten van het landelijke uitzicht. Het weer was helaas minder maar tussen de buien door hebben we heerlijk gewandeld. Kortom een huis en omgeving om nog eens terug te komen.

  Groetjes Familie Fritschij
  Bedankt voor de hartelijke en gastvrije ontvangst met de bos bloemen en de lekkere fles wijn.

 43. Familie Driesen

  op   schreef: 

  We zijn hier geweest met oma, kinderen en kleinkinderen. Met z’n 10-en totaal.

  Vuurtje stoken, buiten zitten, bbq, dagje efteling, karten in Eindhoven, tv kijken, kletsen, pingpongen, voetballen enz. enz.

  Het was fijn!!

  o..ja..lekker in bad, gezellig eten en drinken met z’n allen.

  Groeten Families Driessen, Leber, Prinsen, Ruesink

 44. Familie de Looff

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,

  Wij zijn hier met onze kinderen en kleinkinderen geweest. En hebben ontzettend van het fijne, ruime huis en de grote tuin. Het was daarbij ook nog heerlijk weer, dus we zijn veel buiten geweest. De pingpong tafel was ook favoriet. En het is super dat je zo het bos in loopt.

  Bedankt en wie weet tot ziens, Fam. de Looff

 45. Erik van de Velden

  op   schreef: 

  Dit was een heel fijn weekend. Mooie accommodatie met mooi uitzicht. Een prachtige woning, heel comfortabel maar vooral omdat onze jongste de leeftijd van 50 mocht halen. En ons dus allen een heerlijk weekend bezorgde met alles erop en eraan.

  Samen met zijn lieve vrouw, we zijn erg verwend, en tot in de puntjes verzorgd. Ook het weer was fantastisch. In maart de gehele dag buiten zijn met 20 graden….ik heb echt genoten

 46. Familie Kuipers

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  We hebben genotenm van een heerlijke week samen in dit prachtige huis. De bedden lagen erg lekker, we konden heerlijk koken en de kinderen hebben zich goed kunnen vermaken in de speelkamer.

  Bedankt voor de goede zorgen en gastvrijheid.

  Familie Kuipers en kinderen!

 47. Mies en Guy Maris

  op   schreef: 

  Beste Lian,

  Geweldige plek voor een Heerlijk Familie feest!

  Dank voor al je zorgen, het verzorgde huis en je gastvrije ontvangst.

  Mies & Guy Maris

 48. Familie Dingemans

  op   schreef: 

  Als afsluiter van de surpriseavond ter ere van de 50e verjaardag van Robert hebben we heerlijk nagenoten met de familie op deze mooie plek.

  Wat een heerlijk huis, zeer smaakvol ingericht!!! Van alle gemakken voorzien! Wij komen graag nog eens terug.

  Familie Dingemans, Baarn

  p.s. De kinderen konden zich erg goed vermaken. Max, Annelotte en Boaz

  p.s. Prachtig weekend “Het leven is goed in het Brabantse Land” Ouders van Anette en Robert

 49. Familie Koelewijn

  op   schreef: 

  Wij hebben een heerlijke midweek gehad met de familie. Genoten van het prachtige, goed verzorgde huis. Ook van de prachtige omgeving.

  Hartelijke groet, Fam. Koelewijn Bunschoten

 50. Dhr. van Tol

  op   schreef: 

  Beste Ellen, SUPER HUIS!!!

  Dank voor de goede zorgen. We hebben genoten!

  Gr. Ageeth + Family

  p.s. Oma 75! “was geweldig”

 51. Edo Elstak

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,

  Dit huis was een geweldige basis voor een geslaagd familie weekend. Wat een mooi en gezellig huis hebben jullie ervan gemaakt. Elke kamer leuk ingericht en zeer ruim. De kleinkinderen hebben volop genoten in de speelruimte met al zijn speelmateriaal. We hebben naast kletsen, eten en spelletjes doen ook heerlijk gewandeld in de omgeving.

  kortom een onvergetelijke tijd gehad met ons allen. We wensen jullie veel succes toe met jullie dorpswoningen en fijn dat we hier hebben kunnen zijn.

  Gr. Edo, Leiden

 52. Victor Mulder

  op   schreef: 

  Wij zijn voor de 10e keer met 12 collega’s een weekend weg.

  Dit is een mooi huis, we hebben heerlijk genoten, lekker gewandeld, veel gelachen. Een gewéldig weekend.

  Graag tot ziens, Groot Hoog Waak

 53. Familie Souverein, Baars, Kleinschmidt

  op   schreef: 

  Wij hebben hier met 9 personen een heerlijk weekend gehad ter ere van het 50 jarig huwelijk van mijn ouders. Het was voor hen een complete verassing waar ze naar toe zouden gaan. Maar ze vonden het hier geweldig, net als de rest van het gezelschap. Het is een prachtig huis met een geweldig uitzicht in een schitterende omgeving.

  Gisteren hebben we een GPS tocht met de step gemaakt en vandaag een kevertour in de omgeving van Lieshout. Daarnaast in de ochtende twee korte maar mooie wandelingen in de buurt van het huis gemaakt. Al met al een zeer actief weekend, wat we niet snel zullen vergeten.

  Bedankt en misschien tot ziens. Familie Souverein, Baars, Kleinschmidt

 54. Fam. van Harten

  op   schreef: 

  Ter gelegeheid van ons 50 jarig huwelijk hebben we met kinderen en kleinkinderen een leuk en gezellig weekend gehad. De kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de grote garage: tafeltennis, muziek, dans, toneel en zaterdagmiddag beeldhouwen door kinderen en volwassenen met leuke resultaten. We hebben gewandeld in deze mooie omgeving, waar we nog nooit eerder geweest zijn. En misten we onze kleindochters dan waren ze bij de paarden.

  Een leuke ontvangst door Lian, in een smaakvol ingericht huis waar we ons direct thuis voelden.

Geen reacties mogelijk

De Dorpswoning gebruikt cookies. Accepteer de cookies om de website te kunnen gebruiken. Lees waarom en welke cookies we gebruiken in onze Cookie en privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten