Wat vinden onze gasten van Dorpswoning De Boerderij?


36 Reacties

 1. Ijskoud '96

  op   schreef: 

  4 t/m 6 november 2016

  Een weekend met vrienden, we kennen elkaar nu 20 jaar, uit Delft. Gezellige woonruimte om een kookwedstrijd te houden, te kletsen, spelletjes, muziek + dansen. En de hottub, ook een groot succes.
  Hiske, Cilia, Barbara, Rik, Sandor, DP, Vincent, Minke, Merel, Geert.

 2. Fam. vd. Velden

  op   schreef: 

  17 t/m 21 oktober 2016

  Beste verhuurders,

  We zijn met de familie een midweekje hier op deze prachtige boerderij geweest. ook voor de honden een prima plek ! Alles in huis aanwezig! De wijn en noten hebben we met smaak tot ons genomen. Groetjes Fam. v.d. Velden en honden

 3. Eva Driessen

  op   schreef: 

  10 t/m 14 okt. 2016

  Wat een fantastische woningboerderij. Wij hebben hier een heel fijne yogaretreat gehad. Hele sfeervolle, mooie omgeving voor zo’n midweek. Lia

  Een prachtige sfeervolle locatie waar we een heerlijke ontspannende yoga-retraite gehad hebben. Ik heb hier genoten van de omgeving en de ruimte om de boerderij heen. Heerlijk trampoline gesprongen ook, top ! Marianne

  Bij binnenkomst was het gelijk een gevoel van thuiskomen! Wat een warme plek. Heel bijzonder. Het heeft zeker bijgedragen dat onze yogaretraite zo fantastisch was!! Maike

  Dankjulliewel voor een fantastische plek. Het was super ! Eva

 4. T.Veenink

  op   schreef: 

  Oktober 14 t/m 16-2016

  Met de hele familie (11 man) plezier gehad in- en om de woning, zeer ruim. De bestelde “Hottub”was een succes. Mooie wandelingen gemaakt op de “heide” bij de Achelse Kluis. Ook nog mooi weer. Kooksessie met Ingrid én de ontbijtservice heel goed verzorgd. Kortom een zeer geslaagd week-end met mooi weer alle dagen. Lian bedankt voor de rozen en goede zorgen ! *****
  Arriverderci. An & Cobie

  Psss. O ja…….Pas op de Dalmatiër van de overbuurman, is gek op schoenen, hij gaat er mee aan de haal, don’t worry ze komen ook terug !! hihihi

 5. Konrad Hirschmann

  op   schreef: 

  30-9/7-10-2016

  Eine schöne Woche, voller Sonne und Freude über die gemeinsame zeit in diesem schönen, grossen Haus.
  Danke.
  Konrad Hirschmann

 6. T. Krabbenborg

  op   schreef: 

  5 sept. 2016

  Beste Ellen en Lian
  65 jaar worden op deze plek in deze stijlvolle omgeving met ruimte letterlijk en figuurlijk was meer dan een feest. Top moment in mijn leven. Dank voor dit mooie onderkomen namens alle familieleden (12 personen). De Boerderij is een aanrader.
  Groet
  Ton Krabbenborg en Alphons Ensink

 7. Annikka Wegener

  op   schreef: 

  5 August 2016

  Liebe Ellen & Lian
  Was fúr ein schönen Fleckchen Erde!
  Auch mit nur 4 Personen (Mama, Oma, Opa & kleinkind) ist das Haus nicht zu Gross. Der Garten ist fantastisch und das Trampolin von der ersten sekunde an heiss geliebt! Durch zufall sind wir auf diese Region aufmerksam geworden. Wir kommen gerne wieder, um uns nochmal hierzu erholen.
  Viele liebe Grussen und ein herzlichen Dankeschön!
  Annikka

 8. Fam. Blaffert / Fam. de Jong

  op   schreef: 

  Lieve Ellen en Lian,
  Het was echt super leuk hier! Je kan hier altijd wel iets doen in de tuin of binnen als het slecht weer is. Lekker ruim huis! Het was echt super ontspannen en we hebben erg genoten.
  Groeten van Fam. Blaffert en Fam. de Jong

 9. S. Tabak en vrienden

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,
  Het was een supergaaf weekend in dit huis!
  Mooie omgeving, erg ontspannen.
  Bedankt

 10. Hr. Slob

  op   schreef: 

  12-6-2016

  Bedankt voor een geweldig weekend. Het huis is ruim en prachtig ingericht en ook de tuin is fantastisch. We zouden het iedereen aanraden.

  Met vriendelijke groet, De mannen uit Nieuwerkerk a/d Ijssel

 11. Familie van Huut

  op   schreef: 

  18-25 graden / 9 mei 2016

  Wat een fantastische plek, zowel binnen als buiten. Sofa en Laura (5-6) vonden het heel erg jammer dat de 3 paarden achter in de wei halverwege de week ook op vakantie gingen. Het weer was prachtig, we hebben genoten van de tuin en de weiden, met een mooi plekje bij het riviertje. En dan nog: PSV Kampioen!!!
  Bedankt Ellen en Lian voor de goede zorgen,
  Familie van Huut / Tuland / De Jong

 12. van VosKuilen

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen
  We hebben genoten van een heerlijke midweek met de kinderen en kleinkinderen. Dit huis is voor ons echt thuiskomenen thuis voelen. Heerlijk gewandeld, voetballen, verstoppertje spelen en naar de Strabrechtse Heide geweest. Een plekje om terug te komen. Bedankt voor de goede zorgen en ontvangst en een hartelijke groet uit Scheveningen.
  Roelen Thijs, Yoran, Ozzy en Remi, Ger en Adrie, Jeanet en Roel, Paula en Oscar.

 13. Familie vd Toorn

  op   schreef: 

  Beste allen,

  Een week in deze woning, waarvan het weekend met kinderen en kleinkinderen is genieten. De eerste dagen fietsen met prachtig weer, daarna kwam de wind van de noordpool en viel er regen en hagel, maar binnen konden we ons beneden en boven goed vermaken. Hartelijke groet en bedankt. Familie vd Toorn, Scheveningen

 14. Botlek Tank Terminal

  op   schreef: 

  Beste Alle,

  ook voor ons een management 2 daagse, een prima lokatie.

  Vriendelijke groet, Botlek Tank Terminal

 15. Familie Spijker

  op   schreef: 

  8-10 januari 2016
  Beste Ellen en Lian,
  Opa 65 jaar!! Dat was de reden dat we met kinderen en kleinkinderen deze geweldige boerderij voor een weekendje hebben gehuurd. En ook Joanne vierde haar 29e verjaardag. We hebben genoten! En wat hadden we een prachtig weer. Helaas komt aan alles weer een eind. Wie weet tot een volgende keer.
  Agnes Spijker

  Wat een leuke plek is dit. We hebben het super naar ons zin gehad. Lekker gevoetbald en tafeltennis gespeeld.
  Tot een volgende keer. Gr. Leon.

  Familie Spijker

 16. Ineke Kuipers

  op   schreef: 

  3 januari 2016

  Beste Ellen en Lian,
  De kinderen vonden dit huis zo geweldig.
  De kleintjes hebben zo enorm genoten van alle ruimtes, de tuin en de speelmogelijkheden. We hebben mooie momenten samen gehad. Wat iedereen benoemde was dat het huis zo af is en dat het als “thuis” voelt.
  Bedankt, Groetjes van ons…Ineke en Aad

 17. Familie Putker

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  We hebben heel erg genoten van jullie fijne huis.
  Ons kerstweekje was geweldig. Mooie omgeving ook, we hebben fijn gewandeld. De speelzolder en tuin zijn ook zo leuk voor de kinderen.
  Dagje Maastricht is ook heel gezellig met Kerst. Bedankt!
  Familie Putker en Familie Barends

 18. Familie de Leng

  op   schreef: 

  Weekend 4/5/6 december 2015
  Zie ginds komt de stoomboot…..
  Geweldig Sint/familieweekend gehad. Heerlijk gewandeld met de honden, vuurtje gestookt in de haard en natuurlijk…..Sint gevierd. Alle ingrediënten voor een super weekend in een SUPER huis.
  Dank hiervoor!
  Familie de Leng, Dordrecht / Oudgastel

 19. Liesbeth Klaasse

  op   schreef: 

  Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we het hier fantastisch hebben gehad. Het ontvangst met Lian die ons even wegwijs maakte was heel hartelijk. Fijn de boodschappen in de koelkast, het weekend kon beginnen.
  Van alles meegemaakt; Thee drinken in het vrouwencafé van Jannie, Bijzonder!
  Heerlijk wandelen en het hard feesten in de plaatselijke kroeg.
  Kortom het was een heerlijk verblijf!
  Dank namens alle Kippen

 20. Familie van Zanten

  op   schreef: 

  Een fantastisch weekend. Een perfect huis en naaste omgeving. Zaterdag een mooie wandeling gemaakt naar de Achelse Kluis en even een biertje gedronken. Gisteren rondom het huis gebivakkeerd. We hebben werkelijk genoten. Een mooi en sfeervol huis. Ook de vuurplaats vond aftrek. Bedankt dat jullie voor zulk mooi weer hebben gezorgd. We gaan nu nog een mooie wandeling maken en daarna weer huiswaarts.
  We hopen hier terug te komen.
  Familie van Zanten

 21. Jill Smet

  op   schreef: 

  Hallo, aan iedereen die dit leest.
  We hebben een heel leuk weekend gehad. Het huis is super gezellig en er is echt alles aanwezig. Mooie combinatie van oud en nieuw, van designstoel tot naaimachine…..
  Zalig grote tuin en prachtige omgeving. Alles wat je moet meebrengen; lieve, leuke mensen. Alle dagelijkse stress van ZOEFFF weg. We willen heel graag nog een keer terugkomen.
  Janine – Guy, David, Joyce – Christophe, Jill – Dave, Lilith + Lars + Lino + Luca

 22. Margreeth Menkveld

  op   schreef: 

  19-23 oktober
  Midweek met de vriendengroep;
  Fijn gewandeld, fijn terugkomen in een mooi huis. Geborreld, gekookt en gegeten samen bij de open haard. Mooie mix van oud en nieuw, heel sfeervol.

  Hartelijke groet,
  Ciciel, Maaike, Kees, Corry, Margreeth, Martien, Maria, Aletta, en de honden Ludo en Jiry

 23. Familie Peppelenbosch

  op   schreef: 

  18-10-2015
  * Een fijne woning, we kunnen hier goed verstoppertje spelen in huis. De trampoline en speelzolder waren ook heel leuk. Plien.
  * Een goede woning om tot rust te komen, leuke omgeving. Het huis van alle gemakken voorzien. We hebben een goed lang weekend gehad. Groet, Marianne
  * De kinderen vonden het heerlijk hier en wij ook. Lekker geluierd en door de tuin gewandeld, voetballen en op de trampoline. De Bioscoop was ook heel spannend, met echt stoelen! Dennis, Mayke, Joeri, Plien en Suus

 24. Familie v. Hartingsveldt

  op   schreef: 

  9-10-11 oktober 2015

  Beste Ellen en Lian,
  Het was een super weekend! Er was veel te doen voor de kinderen. Tranmpoline, speelzolder met spelletjes en knutselspullen en ook een bioscoop mét dvd’s! Het huis ziet er leuk uit en beter nog, is ook SCHOON! We hebben lekker vuurtje gestookt, binnen en buiten. Het huis is van alle gemakken voorzien. Heel erg bedankt.
  Wim en Nel v. Hartingsveldt, Jeroen en Patricia v. Hartingsveldt, Iris en Tirza, Robert en Meta Buitendijk, Pim, Thijs en Jelle, Peter en Elkie v. Hartingsveldt 😉

 25. Mirjam van Ommen

  op   schreef: 

  27-9-2015
  Wat een super huis. Mooie locatie, mooie inrichting, goeie bedden en voldoende servies. We hebben ons super goed vermaakt en genoten van de prachtige omgeving.
  Liefs, Inge, Winny, Inez, Mirjam, Inge, Jos, John, Patrick, Thijs, Jettie, Arno en Tanja

 26. Mw. de Jong-Kremer

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,
  Ontzettend bedankt voor de goede service! We hebben een top weekend gehad. Echt een heerlijk huis!
  Liefs, Har, Lot, Juul, Emma, Anke, Nat, Kat, Isa, Armi, Gusta, Elsbeth, Tjap, Kat en Lotte

 27. Familie Berkhout

  op   schreef: 

  4-5-6 sept. 2015
  Met de hele familie (13 pers.) een weekend naar Brabant! En weer is het gelukt om een fantastisch weekend te hebben. Mede door dit huis en tuin. De kleinkinderen hebben genoten, ondanks het matige weer van zaterdag. De “biologen” onder ons hadden het naar de zin. Heel veel kikkers gevangen. En de zaterdag werd afgesloten met een echt kampvuur. De Boerderij is FANTASTISCH! De service GEWELDIG, dus wat wil je nog meer? Dank voor deze plek. De Berkhoutjes

 28. Dhr. Mondelaers

  op   schreef: 

  Lieve Lian en Ellen,

  Hartelijk dank voor de goede service en het fijne en mooie verblijf. We hebben enorm genoten.

  Liefs Marcel en Adri

 29. Leny Sweers

  op   schreef: 

  – Schommelen in het ei en in de hangmat, springen op het luchtkussen (de trampoline), eten met z’n 12en aan de grote tafels, bellen blazen in de tuin en rommelen op de speelzolder. Wat een heerlijk vakantiehuis en wat een SUPER tuin. Groetjes van Roel, Nienke en Lars.
  – Groetjes van Jurre, Sophie en Vita!
  – Lekker weer voor de barbecue, zwembad en buiten spelen. Vertier voor de hele familie. Niels, Jolanthe, Luca en Tygo
  – tweede keer in een van jullie dorpswoningen en wéér zo genoten! Alles is er, je grijpt nooit mis. Zo sfeervol , bedankt weer en misschien tot volgens jaar. Karel en Leny.

 30. Jan de Laat

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Wij sluiten vandaag ons verblijf op de boerderij af en kijken terug op 2 geweldige weken. Het was voor ons een ideale plek om te verblijven en onze familie te ontmoeten in een huiselijke sfeer. Daarbij, natuurlijk, hebben we enorm genoten van de omgeving, het fietsen en gewoon een lekkere bitterbal met een goed glas bier. Het leven en de geneugten zitten in de “kleine dingetjes” en die zijn volop aanwezig hier op de boerderij. We kijken al uit naar ons volgend verblijf hier op de boerderij!
  Onze dank en tot een spoedig ziens.

  Ronan, Sarah, Isabelle, Jan, Charlotte, Tom en Frits

 31. Familie Graveland

  op   schreef: 

  Familie Graveland:
  * Genoten van het mooie verblijf! Dankzij onze Mc Giver konden we ook warm douchen, dus misschien een tip om naar de cv te laten kijken. Tot een volgende X. Alex en Jasmijn. p.s. Kita de hond vond het ook fantastisch hier. Fijn dat zij ook mee mocht.
  * We hebben genoten! Suus en Michiel, Jens, Else en Fenna
  * Een heerlijk huis op een mooie locatie! Met de hele familie een korte vakantie met Pinksteren. Echte een plekje om van te dromen. Richard en Nienke
  * Wat een super locatie! Familieweekend met 8 volwassenen en 6 kids is hier heel goed bevallen. Het is prachtig weer dus we hebben genoten. Fam. Graveland.
  * Geweldig om hier met de hele familie te zijn. Fijn, groot huis en een prachtige omgeving en alle mensen die ons lief zijn om ons heen. Tot een volgende keer, oma Elly en opa Dick
  * Wat een lekkere tuin om te genieten van de zon. En een lekkere bioscoop om ‘s avonds van te genieten. Het fietsen in de omgeving was ook erg leuk. Groeten de kinderen van de familie Graveland

 32. Riet Brand

  op   schreef: 

  Lian en Ellen, en alle andere gasten en bezoekers na ons,

  Een heerlijke week hebben we achter de rug. Leuke herinneringen nemen we mee naar huis. Het leven is goed in het Brabantse land…het is ons goed bevallen. Een culinaire tip zijn de asperges, vers van het land bij de familie Bax, op 5 minuten loopafstand. Wandel-tip. Vanuit de Boerderij rechts en de eerste links en je loopt zo het Leenderbos in (=gele route).
  Heerlijke boerderij, leuke tuin en kleine thijs van 20 maanden heeft heel wat rondjes op de trampoline gelopen. Heerlijk weer, lekker buiten gegeten en natuurlijk als toetje vers bereid ijs van Amici (Valkenswaard).

  Hejo, Natasja, Dennis, Thijs, Linda, Aad, Nina, Claudia, Marjolein en Riet en Damian Brand

 33. Jan en Mieke de Ridder

  op   schreef: 

  Donderdag 30 april 2015

  Ellen en Lian,

  Morgen gaan we weer naar huis, jammer……
  We hebben weer genoten van elkaar, de bekende omgeving én van deze plek, “De Boerderij” die net als de andere woningen die we al gehuurd hebben, heel goed is bevallen. De sfeer en de styling van de woningen spreken ons aan. En bovendien, alles is kindvriendelijk. Prima dus.
  We warme welkom door de open deur en overal de lichtjes aan geeft echt het gevoel van thuiskomen.

  Ga zo door en hopelijk tot volgend jaar!

  Groetjes van ons, Jan en Mieke, Mijke, Justin, Liselot, Bram, kleine Tuur en Grote Enzo

 34. Susan lohmann

  op   schreef: 

  17-04-2015;
  Beste Ellen en Lian,

  De Boerderij is een hele fijne plak voor ons geweest. We hebben jaarlijks een vriendinnenweekend en dat is elk jaar weer ergens anders. We hebben heerlijk genoten van de tuin, alle open haarden, het kampvuur….
  Het weer was gelukkig ook geweldig. We hebben gelachen, gehuild, gedronken en goed gekookt. Kortom, kéi bedankt voor deze heerlijke locatie.

  De vriendinnen uit Uden

 35. Familie Reinders

  op   schreef: 

  12 april 2015

  Beste Lian en Ellen,

  “De Boerderij” was een heerlijke plek voor ons bijzondere familieweekend; het mooie huis, met meer dan genoeg ruimte voor iedereen; de sfeervolle inrichting met als hoogtepunt toch wel de open haard; de fijne tuin, waarvan we door het mooie weer volop gebruik hebben kunnen maken…..zowel overdag in de zon, als ‘s avonds bij de vuurplaats!
  Alles bij elkaar opgeteld een heel geslaagd weekend!!
  Dank jullie wel voor de service en jullie gastvrijheid en in het bijzonder voor jullie flexibele houding ten opzichte van onze reservering. Dat hebben we zeer gewaardeerd, TOP!
  Wie weet komen we nog eens een keer terug naar De Boerderij of één van jullie andere woningen. Hartelijke groeten, Familie Zwart, Reinders en Pont

 36. Familie de Zeeuw

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen, we hebben genoten van ons paasweekend in de boerderij, van de rust, de omgeving en de gezellige sfeer in huis. Onze complimenten voor de styling, héél smaakvol…we voelen ons helemaal thuis.
  Op echte zomerse dagen is het buitenleven hier om de boerderij ook vast heerlijk. Helaas was het nu nog te koud om daarvan te genieten. Wij zaten met z’n allen gezellig om de open haard. Ook heel sfeervol!
  Jullie hartelijke, gastvrije ontvangst bij aankomst, in een warm huis, met mooie bloemen op tafel hebben we echt heel erg gewaardeerd.
  Bedankt, groet Familie Kleverlaan, de Zeeuw, Dingen en Groot

Geen reacties mogelijk

De Dorpswoning gebruikt cookies. Accepteer de cookies om de website te kunnen gebruiken. Lees waarom en welke cookies we gebruiken in onze Cookie en privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten