Hoe heb jij de afgelopen maanden beleefd, zo met je pubers in één huis? Het internet staat vol met – soms hilarische – verhalen van ouders. Lachen natuurlijk, maar er gaat een boel frustratie achter schuil. Logisch dus dat je met gemengde gevoelens naar de zomervakantie kijkt. Zeker nu een reis naar het buitenland er waarschijnlijk niet in zit. Maar niet getreurd, bij De Dorpswoning kun je met je pubers alle kanten op.  

Overal WiFi

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: we hebben WiFi. In elke Dorpswoning is gratis WiFi aanwezig, genoeg om te streamen, te facetimen, te vloggen of te gamen. Want ja, die vrienden hè? Die hebben gewoon veel aandacht nodig.

Zeeën van ruimte

Onze huizen zijn ruim, zowel binnen als buiten. Je vindt makkelijk een plekje waar je even op jezelf kunt zijn, of dat nu de slaapkamer, de speelruimte of een hangmat achter in de tuin is. Want vakantie met pubers is heerlijk, maar vooral als je af en toe even je eigen plan kunt trekken.

Sportief en uitdagend

Uitslapen, bankhangen, de hele dag met één oog op je telefoon kijken: sommige pubers staan de hele dag in de energiespaarstand. Tot wanhoop van hun ouders. En dan ineens… krijgen ze de geest. Wordt er fanatiek gevoetbald, een spelletje gespeeld of gaan alle keukenkastjes open voor het maken van een hip gerecht. Dan is het goed om te weten dat er in de omgeving van je Dorpswoning heel veel mogelijk is. Vooral op sportief gebied: eindeloos mountainbiken door de bossen of kanoën over de Dommel. Maar je kunt ook de omgeving verkennen met een solex of E-chopper (16+).

Voor een potje tafeltennis hoef je bij de meeste Dorpswoningen de deur niet eens uit. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor het huren van wat extra vermaak. Bijvoorbeeld een airhockeytafel, een basketbalpaal of zelfs een poolbiljart. Liever wat minder fanatiek? Denk dan eens na over een jacuzzi in de tuin. Dankzij de grote tuin bij je Dorpswoning is bijna alles mogelijk. Zo krijg je iedereen in beweging.

Het geheim

Misschien had je andere plannen voor deze zomer, maar we zijn ervan overtuigd dat een vakantie bij De Dorpswoning je positief zal verrassen. Die lange, half nachtelijke reis en dure tolpoortjes zul je vast niet missen. Daarmee begin je al een stuk frisser aan je vakantie, en dat is ook goed voor de sfeer in huis.

Laat de regels van thuis even los. Let niet op schermtijd maar focus vooral op de leuke dingen. Wedden dat jouw pubers uit nieuwsgierigheid uiteindelijk vanzelf uit hun grot gekropen komen?

Liefs,
Lian & Ellen