Zwemmen, heel veel mensen vinden het heerlijk. Gewichtloos zijn in het verfrissende water, spelen met de kinderen of juist even sportief aan de gang. Voor veel van onze gasten hoort zwemmen ook echt bij de vakantie. Maar een openbaar zwembad, met van die benauwde badhokjes? Dat is dan weer niet zo relaxed.

Stijlvol en privé

Gelukkig kun je dat allemaal omzeilen en toch genieten van een heerlijke plons, samen met jouw reisgenoten. Vlakbij onze Dorpswoningen ligt namelijk Zwemschool Oostrik, een kleine en stijlvolle zwemschool gevestigd in een prachtig privé zwembad. Onlangs helemaal gerenoveerd waardoor het helemaal in je vakantieplaatje past.

Keurmerk Veilig & Schoon

Het zwembad is tien bij vijf meter en het water is overal 1.40 m diep. Het heeft een constante temperatuur van 32˚C en de luchtvochtigheid bedraagt 65%. De kwaliteit van het zwemwater wordt scherp in de gaten gehouden door middel van dagelijkse metingen. Niet voor niets heeft de zwemschool het keurmerk Veilig & Schoon van Stichting Zwembadkeur.

Mogelijkheden

Tijdens jouw verblijf bij De Dorpswoning is er de mogelijkheid om dit sfeervolle zwembad te huren. Voor een uurtje of een dag(deel). Lekker even eruit, even actief zijn of de kinderen ‘uitlaten’. Ook niet-zwemmers mogen mee en kunnen bij het zwembad zitten om mee te genieten. Laat even weten of je hier gebruik van wilt maken, dan informeren wij alvast naar de mogelijkheden.

Liefs,
Lian & Ellen