Koken met een kok

Vind je het leuk om zelf in de keuken te staan voor vrienden en familie? Dan sta je vast open voor tips en nieuwe ideeën. Wij arrangeren een kookworkshop in je Dorpswoning waarbij je samen met een kok aan de slag gaat. Zo doe je nieuwe inspiratie op en leer je de fijne kneepjes van het vak. Natuurlijk krijg je de recepten op papier mee, zodat je ze thuis nog eens kunt uitproberen.

Het is ook mogelijk dat de kok voor jullie kookt. Je eigen restaurant aan huis!

Een paar mogelijkheden: Tapas avondje, Oosters avondje, Italiaanse gerechten of ‘gewoon’ de Franse keuken . Alles is mogelijk. Je kunt ook zelf ideeën aandragen. Laat het dan wel even van te voren weten.

Een 3 gangen diner kost € 35,00 per persoon exclusief drankjes en neemt in totaal ongeveer 4 uur in beslag. Het minimale bedrag is € 350,00.

TIP: Je kunt ook een heerlijk ontbijt of lunch in je Dorpswoning laten serveren!

nagerecht 1


Samen Marokkaans koken (workshop)

Marokkaans koken Bij Leïila

Leïla Greefhorst-Bali, is afkomstig uit Marokko maar woont al 18 jaar met haar gezin in Leenderstrijp. Haar passie is koken. Leila introduceert u graag in de Marokkaanse keuken. Dit doet ze in haar eigen kookstudio in Leenderstrijp, ingericht naar Marokkaanse stijl met Nederlandse invloeden.

De Marokkaanse Kookworkshop

Jullie starten uiterlijk om 18u (maar dat kan uiteraard ook vroeger) met een traditionele muntthee met Marokkaanse koekjes. Vervolgens kook je onder begeleiding van Leila met een groep van minstens 6 en maximaal 12 personen een compleet Marokkaans 4-gangen diner. Het samen koken, eten en genieten duurt ongeveer 5 uur.

Voor het diner inclusief begeleiding, koffie, thee en frisdrank betaal je € 57,50 p.p. Bijpassend Marokkaans wijnen kosten € 15,00 per fles.

Babysit

Speciaal voor onze Dorpswoning gasten bieden we de mogelijkheid om een Babysit te boeken voor € 4,00 p.u. Dit kan bij jou in je eigen Dorpswoning of op locatie bij de Kookstudio.

Kinderen t/m 12 jaar mogen voor half geld mee-eten met het diner. Willen ze een aangepast gerecht dan betaal je hiervoor € 12,50 p.p.

Koken bij Leila

 


Samen koken bij Kook- en Bakstudio TARTELETTE

Tartelette

In de sfeervolle, landelijk gelegen kookstudio van Tartelette kun je samen met vrienden, collega’s of familie een heerlijke culinaire middag/avond beleven. De workshop wordt naar wens ingericht om te zorgen voor een ultieme smaakbeleving.

Zakelijke bijeenkomst

Een zakelijke bijeenkomst hoeft niet altijd op een standaard locatie plaats te vinden. Juist door de informele, intieme sfeer van de kookstudio is het een ideale locatie hiervoor. De grote houten eettafel biedt plek aan 10-12 personen en aan de werkbladen in de keuken kan eventueel ook staand gewerkt worden. De inspirerende locatie zorgt voor verrassende wendingen in uw brainstormsessie.

Kookstudio Tartelette ligt op steenworp afstand van de Dorpswoning. Eigenaar Nikki Soetekouw nodigt de gasten van de Dorpswoning dan ook graag uit om een heerlijke lunch of diner met haar te bereiden. Nieuwsgierig geworden? bezoek dan haar website of stuur een mailtje.