Culinaire Activiteiten


*  Koken met een Kok Vindt u het leuk om heerlijke gerechten klaar te maken en uw vrienden of familie hier van te laten genieten? Dat kan. Wij kunnen voor u een kookworkshop arrangeren in uw eigen Dorpswoning. U gaat samen met de kok aan de slag. Hierdoor leert u de kneepjes van het vak en bovenal krijgt u de recepten op papier mee, zodat u ze thuis nogmaals kunt uit proberen.

Het is ook mogelijk dat de kok voor jullie kookt. Dus je eigen restaurant aan huis !!

Enkele menusuggesties; een Tapas avondje, een Oosters avondje, Italiaanse gerechten of “gewoon” de Franse keuken uit proberen. Alles is mogelijk. U kunt ook zelf een suggestie bedenken; dit wil de kok dan wel eventjes van te voren weten.

Voor een 3 gangen diner vragen we € 30,00 per persoon excl. drank. Het geheel zal ongeveer 4 uur in beslag nemen (minimale bedrag € 300,00).

Ook kunt u een heerlijk geserveerd ontbijt of lunch in uw eigen dorpswoning reserveren.

nagerecht 1


* Samen Marokkaans  koken – Workshop   

Uniek in Leenderstrijp; Marokkaans koken Bij Leïila

Leïla Greefhorst-Bali, afkomstig uit Marokko en al geruime tijd wonend in Nederland wil u graag de Marokkaanse keuken introduceren. Hiervoor heeft ze een Kookstudio gebouwd in Leenderstrijp en geheel naar Marokkaanse stijl ingericht met Nederlandse invloeden; dat dan weer wel.

De mogelijkheid bestaat om een middagworkshop of avondworkshop te volgen. Bij de middagworkshop staat één lekkernij centraal. Bijvoorbeeld koekjes, tapas of soep. De Workshop, de begeleiding, koffie, thee en frisdrank bedraagt € 25,00 p.p.

Bij de avondworkshop wordt een 4 gangenmenu bereid. Deze avond koken jullie onder begeleiding een gevarieerd Marokkaans diner. Er worden nog wat koekjes voor bij de koffie of thee gemaakt.

Voor het diner, de begeleiding, koffie, thee en frisdrank betaal je € 55,00 p.p.. Wil je een wijnarrangement (van Marokkaanse wijnen) en/of Nederlandse en/of Belgische bieren erbij , dan betaal je € 10,00 p.p.

Speciaal voor onze Dorpswoning gasten is het mogelijk om een Babysit erbij te boeken voor € 4,00 p.u. Dit kan bij u in het huis of dit kan op locatie bij de Kookstudio.

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt een half tarief als ze mee-eten met het diner. Willen ze een aangepast gerecht dan betalen ze hiervoor € 12,50 p.p.

Koken bij Leila