Wat doe je in coronatijd als je vakantiehuizen niet verhuurd mogen worden? Juist: klussen! Wie ons volgt op social media weet dat we razend druk waren met een lange reeks klussen in verschillende Dorpswoningen. Eerlijk: we hebben ervan genoten. Hoe stom het ook was om geen gasten te hebben, zolang we konden schilderen en stylen waren we toch een beetje blij.

Alles anders

Inmiddels ligt die periode alweer lang achter ons. Alle Dorpswoningen hebben weer de nodige tijdelijke bewoners gehad. We hebben veel complimenten mogen ontvangen over onze interieurs en natuurlijk zijn we daar hartstikke trots op. Er is eigenlijk maar één nadeeltje: sommige huizen zijn zo veranderd dat de foto’s op onze website niet meer waarheidsgetrouw waren. En nu we eens goed keken: de website zelf was eigenlijk ook wel toe aan een opfrisbeurtje. Oh ohhh, klusalarm … maar dan anders.

Ieder z’n vak

Hoe handig we zijn met kleurstalen, verfrollers en meubels, zo onhandig zijn we met dit soort computerzaken. Een nieuwe website maken is gewoon écht een vak apart. Gelukkig hebben we mensen om ons heen die hier juist knettergoed in zijn . En ook een goede fotograaf is niet moeilijk te vinden. Achter de schermen zijn we dus druk bezig met het realiseren van een nieuw online visitekaartje. Wat we ervan gezien hebben is veelbelovend. In december maakt onze huidige website plaats voor een compleet nieuwe!

Iets te vieren

Het heeft er eigenlijk niks mee te maken, maar stiekem toch grappig: de nieuwe website gaat ongeveer live op het moment dat De Dorpswoning 15 jaar bestaat. Vijftien jaar, kun je dat geloven? Het voelt nog als de dag van gisteren dat we ons eerste vakantiehuis gingen inrichten en verhuren. Sindsdien is er zo veel gebeurd, dat valt bijna niet te beschrijven. Dus ja, een ‘feestje’ is wel op zijn plaats en daar trekken we beslist een lekker flesje bij open. Maar niet voordat de website perfect werkt en jullie allemaal een inkijkje geeft van onze elf trotse huizen. Houd een schuin oogje op onze website en onze socials!

Liefs,
Lian en Ellen