Zakelijk


Graag laten we de zakelijke markt kennis maken met de mogelijkheden van onze Dorpswoningen.

Het woord zegt het eigenlijk al een beetje…………….woningen in het Dorp.

We ontvangen bedrijven graag op deze niet alledaagse locaties, in een huiselijke sfeer waar zij zakelijk actief kunnen zijn. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een cursus, managementdag, brainstormsessie of om aan je team te “builden”. En daarbij overnachten behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Uit de reeds opgedane ervaringen kunnen we u melden dat deze ontspannen omgeving, gelegen aan het Leenderbos in Leenderstrijp, positieve effecten heeft op het doel van uw bijeenkomst.

En natuurlijk regelen we niet alleen de locatie, maar specialiseren we ons zeker ook op de niet zakelijke aspecten, zoals bijvoorbeeld een lunch in de buitenlucht, een chefkok aan huis of een uitstapje naar een boerenbedrijf. Kortom, we regelen veel meer dan alleen uw locatie.

To the point:

Prijzen voor de huur van een vergaderlocatie zijn op aanvraag. Huur is inclusief draadloos internet, CD-TV-DVD installatie en Flipover.

Als extra´s bieden we een keuzemenu:

Ontbijt                                            € 12,50 p.p.
Lunch                                             € 17,50 p.p.
Diner                                              € 30,00 p.p.
Koffie, Thee, frisdrank                    € 10,00 p.p. (gedurende de dag)
Overnachting                                  € 20,00 p.p.*

AV-apparatuur op aanvraag.

* De overnachtingen zijn op basis van tweepersoonskamers in een Dorpswoning. Willen mensen in een van onze andere accommodaties overnachten dan brengen wij hiervoor € 50,- p.p.p.n. in rekening.