Reacties Het Landelijke


Op onderstaande pagina staan reacties van gasten die wij in Dorpswoning Het Landelijke hebben mogen verwelkomen. Op deze manier kunt u een indruk krijgen van wat andere gasten van onze Dorpswoning vinden.

52 Reacties

 1. Familie van Wijngen

  op   schreef: 

  We hebben een top weekend gehad voor pa en ma, de kinderen en de kleinkinderen en optimaal gebruik gemaakt van alle faciliteiten; de via jullie gehuurde hot tub, de vuurkorf, de bbq, de “Pipokar”, de parasol, alle stoelen en de buitentafel, het grote grasveld en last but not least het overdekte terras van ontbijt tot naar bed gaan.
  Door het mooie weer alleen buiten gebivakkeerd, maar ook binnen was alles super. Boswandeling gemaakt om het overdadige eten een beetje te laten zakken.

  Kortom helemaal te gek. Een van de kleinkinderen vertelde huilend dat ze niet naar huis wilde.

  Gaat herhaald worden.

  Nogmaals hartelijk dank voor de faciliteiten en graag tot ziens, Familie van Wijngen

 2. Familie Goossen uit Beverwijk

  op   schreef: 

  5-02-2017

  Oud en Nieuw gevierd in dit leuke en sfeervolle huis in Leende.
  Wij met 12 personen en honden hebben genoten van deze week, gezellig & sfeervol.
  Alles was aanwezig, gezellige aankomst, kerstversiering aan, lekkere fles wijn, TOP!
  We hebben veel gewandeld, dagje Efteling, gewinkeld en gekart. De jongste vond het heerlijk om een appeltje aan de paardjes te geven en bij de grote paarden te kijken. Super week gehad. We komen vast nog eens terug en vertellen het aan vrienden.

  Familie Goossen, Beverwijk

 3. Ellen Beijk

  op   schreef: 

  30-12-2016

  Kerstweek in Leenderstrijp.
  Het was fantastisch in huize “het Landelijke”. Sfeervol ingericht met een gastvrij welkom (kerstversiering, warmte en flesje wijn) en niet te vergeten de opgemaakte bedden. We hebben hier met de hele familie een super week gehad. Bedankt dat jullie dit mede mogelijk gemaakt hebben. Groet namens ons allen, Ellen Beijk

 4. "de Vriendengroep" Barendse

  op   schreef: 

  Hallo Ellen en Lian,

  We hebben genoten van het mooie huis wat zo sfeervol is ingericht. Ons verbaasde dat de koffiepot al klaarstond en er al zo veel aanwezig was. Super! Het weer zat mee en het is een mooie omgeving hier. Dank jullie wel.
  Liefs, de Vriendengroep Barendse

 5. Familie van Vliet uit Oss

  op   schreef: 

  Wat een geweldige locatie om mijn 65e verjaardag te vieren! Met ons gezin; 2 kinderen en kleinkinderen hebben we een heerlijk weekend gehad. En wat een warm welkom. Alles was aanwezig! Zeker voor herhaling vatbaar.

  Familie van Vliet uit Oss

 6. Familie Klomp, Steur en Kroes uit Noord-Holland

  op   schreef: 

  Wandelen, fietsen, paddenstoelen zoeken, tamme kastanjes poffen, pony’s aaien, vuurtje stoken, hutten bouwen, pannenkoeken eten, te veel om op te noemen. Een fijne vakantieweek met de hele familie in deze mooie omgeving!

  Kortom, een heerlijke week met z’n tienen in dit heerlijke gastvrije huis. Alle ruimtes zijn volop benut.

  Familie Klomp, Steur en Kroes uit noord-Holland

 7. Familie de Winter

  op   schreef: 

  Hallo Lian en Ellen,

  Wat een prachtig en sfeervol huis. Fijne ontvangst en een top weekend gehad met de opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen.

  Prachtig weer gehad en de kinderen hebben genoten van de speeltoestellen en vooral de leuke keet.Ze hebben daar gezellig zitten kletsen.

  Een minpuntje; we moesten weer naar huis 😉
  Het was TOP en we komen zeker terug!

  Groetjes,
  Familie de Winter

 8. Vriendengroep Noordwijkerhout

  op   schreef: 

  Wij, 10 Noordwijkerhoutse vrienden, hebben enorm genoten van dit huis met zijn prachtige omgeving. Van het hartelijke ontvangst tot het vertrek kunnen we maar 1 ding zeggen; TOP!!!!

  Bedankt en de hartelijke groeten,
  Vriendengroep Noordwijkerhout

 9. Familie van Wolde

  op   schreef: 

  Met 12 personen in dit heerlijke huis verbleven voor een fijn familie weekend. Wat een prachtige omgeving en goede sfeer in het huis. Vandaag met een groepje naar Strijp-S; bedankt voor de tip!

  Hartelijk groeten,
  Familie van Wolde

 10. Vriendengroep de hippies van de Knip

  op   schreef: 

  Bedankt voor het hartelijke welkom met een flesje wijn en de mooie sfeer in het huis. We hebben genoten!
  Vriendengroep de hippies van de Knip

 11. Familie Korteweg

  op   schreef: 

  Een heerlijk weekend zit erop. We hebben genoten van het heerlijke huis en van de veranda. Hier vertoefden we veel. De kinderen hebben heerlijk in de tuin gespeeld. De omgeving is prachtig en heerlijk dicht bij het bos. Voor herhaling vatbaar. Bedankt en groetjes,
  Familie Korteweg

 12. Familie van de Wiel

  op   schreef: 

  Beste mensen,

  Fijne week met 10 personen en een bezoekje op woensdag midden in de hittegolf. Niet binnen vertoefd, enkel om te slapen en te koken. Mooi en net huis met enkele verbeterpunten.

  Familie van de Wiel

 13. Familie Fokker uit Vleuten

  op   schreef: 

  Hallo Ellen en Lian,

  Wat een mooi huis en wat een warm welkom. Muziek aan, koffie al klaar, verse bloemen op tafel en een fles wijn. We hebben ontzettend genoten van het huis en de mooie grote tuin. Ook de kinderen hebben heel veel plezier gehad in de tuin. De honden konden vrij rondlopen en omdat de tuin helemaal is afgesloten konden zowel de honden als de kinderen niet de weg op lopen. Geweldig! Bedankt!

  Eva, Mark en Anke, Renee en Marleen, Bas en Andrea.

 14. Begeleiding 't Brugske

  op   schreef: 

  Een zeer mooie, geriefelijke woning en rustig gelegen. Proficiat voor de inrichting. En een fijne ontvangst. Alles wat nodig is, is aanwezig. Voor ons was wat meer kastruimte handiger geweest ook op de badkamer. Bij het toekomen was de gang wat glibberig. Tot zover onze tips. Verder waren we super tevreden!!
  Voor volgende vakantie bewoners een leuke tip; Privé zwembad in Soerendonk met Sunshower. Uiteten in Valkenswaard bij Brownies & Downies en de dierentuin / papegaaienpark in Veldhoven. En daar eten bij Route66, SUPER! We hebben echt genoten van onze vakantie. Het weer was super en we hebben volop genoten van de prachtige tuin. Bedankt Ellen & Lian. Groetjes van de begeleiding en gasten ’t Brugske.

 15. Pauline Ong

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  Hartelijk dank aan Ellen voor haar hulp. De tuin en keet zijn heel fijn voor de kinderen. En we hebben van de omgeving genoten. Herinnering aan mijn jeugd. Een paar zaken die beter zouden kunnen voor zo’n groot huis; de aanwezigheid van een wasmachine; meer pannen en serviesschotels (is reeds aangepast).

  Pauline Ong en familie uit Engeland.

 16. Corry Defize

  op   schreef: 

  5 juni 2016

  Lieve Lian en Ellen,
  Even een berichtje van ons. We zijn zo verrukt over ons verblijf in Leenderstrijp. Het was geweldig, en het weer werkte mee. We hebben het mooie Brabant gezien en ervan genoten. Ik ben zelf van oorsprong een Bredase en ik wist niet dat Oost-Brabant zo mooi is. We hebben genoten en hopen dat jullie nog heel veel mensen op bezoek krijgen die ook zo genieten. Het huis is fantastisch. Misschien komen we nog eens terug.
  Hartelijke groeten, Corry Defize

 17. Familie Vandenbergh

  op   schreef: 

  Super gezellig weekendje vrij met de hondjes.
  Lekker eten, leuke gezelschapsspelen, veel en lekker drinken.
  Genieten-genieten-genieten!

  ps. wat jammer dat er geen mixer was.

 18. Familie van Bedaf

  op   schreef: 

  Beste Lian,

  Onze eerste kennismaking in Leenderstrijp was met Dikkie, Keutel, Kaatje en muis van fietscafé “de Hospes”. We waren veel te vroeg en bedachten: “we nemen er een lekker kopje soep”. Wat een gastvrijheid!; onvoldoende contant geld was geen probleem…ondanks dat er niet gepind kon worden. En we kregen ongevraagd allerlei nuttige tips zoals het aanlijnen van onze honden ivm loslopende zwijnen. We beloofde terug te komen voor het “plenkske” met verschillende soorten bier. Echt een aanrader.
  De ontvangst door jou: “de deur staat open” en daarna een persoonlijke hand bij het Landelijke was even gastvrij. We hebben een heerlijke tijd gehad in deze schitterende omgeving.
  Een fijn huis, en een pipo de clown wagen die werd ingezet als muziekhuis.
  We werden dagelijks getrakteerd op een heerlijk zonnetje.

 19. Mevrouw van Bedaf-de Jong

  op   schreef: 

  Das dames van het goede leven,

  Wat hebben we (2 gezinnen en oma Astrid) enorm genoten van elkaar, het fijne gastvrije huis en de mooie omgeving. We hebben ons echt “thuis” gevoeld, zeker na het warme welkom met koffie en prachtige bloemen!!
  De kleintjes (2x 3+5 jaar) liepen de eerste dag als een dolle door het huis. Twee trappen en heel veel verstopplekjes…hahaha! Oma’s verjaardag gevierd met warme zelfgemaakte appeltaart en poffertjes bij pannenkoekenhuis de Clown. Een echt feest! Kabouter speurtocht op de Strabrechtse Hei hoorde uiteraard ook tot de toppers. En we hebben samen natuurlijk prachtige herfstknutsels gemaakt.

  Een echte aanrader voor jong en oud!

 20. Natasja, Tonia Udink

  op   schreef: 

  Hoi Ellen en Lian,

  Het was een bijzondere week met zo’n wild zwijn in het prachtige bos. Bedankt voor jullie hulp met hond April en voor het bedenken van oplossingen. Verders hebben we wel genoten van het fijne huis en de mooie omgeving.

  Natasja

 21. Fam. Doms

  op   schreef: 

  Dag Lian en Ellen,
  Wij hebben een fantastische midweek mogen doorbrengen in het Landelijke!
  Mooie inrichting, veel fietsroutes en wandelingen
  Super, groeten van ons allen en hopelijk tot ziens.
  Familie Doms

 22. J. Hermans

  op   schreef: 

  Hallo Lian en Ellen,
  We hebben een super week gehad in jullie gerieflijke huis; vol charme en leuke details. Daarbij de
  * prachtige fietstochten
  * veel gelachen en “stoute” praat
  * lange kaartavonden
  * jeux de boules
  * maar ook ernstige gesprekken
  * veel gemekker van de geitjes
  * de dorpswinkel en de verkoop aan huis
  Tot slot : gewoon relaxe genoten
  Dank jullie wel van ons allen.

 23. Fam. Mingo - Hagendoorn

  op   schreef: 

  2 weken hebben wij het Landelijke gehuurd. Begin juli een week en begin augustus een week.
  Het is een heel fijn huis en onze kinderen en hun nichtjes hebben genoten van de tuin!
  Veel info aanwezig en met name het huttenbouwbos was favoriet.
  Helaas wat veel wespen, een vliegengordijn zou uitkomst zijn, of wespenvangers buiten.
  Verder 2 heerlijke weken gehad.
  Hartelijke groeten, Fam. Mingo – Hagendoorn

 24. Familie Laplasse

  op   schreef: 

  Beste Lian en ELlen,
  Ondanks het wisselvallige weer hebben we een heel leuke week beleefd. Onze paarden werden goed verzorgd, in het huis hadden we niets te kort en de omgeving was prachtig. Door het weinige verkeer en het bos op wandelafstand konden de kinderen heerlijk fietsen, ravotten en kampen bouwen. Ook het sprookjesbos in Valkenburg is een aanrader. Zeker voor jonge kinderen.
  Hierbij dus ook bedankt voor alle extra info, wandelkaarten en tips die in het aanwezig waren. Bedankt & wie weet tot ziens.
  Familie Laplasse, Gijsel en Vereenooghe

 25. familie Kelder.

  op   schreef: 

  26-29/06/2015

  Hallo Ellen en LIan,
  Veel dank voor het verblijf in jullie fijne woning.
  We hebben ons heel welkom gevoeld (koffie klaar voor gebruik) en een heerlijk weekend met onze familie doorgebracht. Het weer heeft ook super meegewerkt zodat we extra van de tuin hebben kunnen genieten. De Landelijke omgeving heeft dit mooie weekend prachtig omlijst.
  Hartelijke groet, familie Kelder.

 26. familie Zandbergen

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Wij hebben een fantastisch weekend beleefd. We zijn met z’n allen naar Guus Meeuwis geweest. Ook zijn we heerlijk uit eten geweest. Prima gaan stappen in het mooie Valkenswaard. Daarnaast is de Villa een prima accommodatie om heerlijk te vertoeven! We hebben een prima nachtrust gehad door de heerlijk rustige omgeving, die wij niet gewend zijn in de randstad. Kortom een heerlijk weekend met warm ontvangst. We komen zeker nog eens terug.
  Liefs, Stefan en de rest van de familie Zandbergen

 27. R. van den Berg

  op   schreef: 

  We hebben met z’n 11 genoten van het mooie huis en de prachtige omgeving. De bestelde BBQ (BBQ “favorite”) bij slagerij van asten is een aanrader. Zelfs op zondag bereid om extra vlees te bezorgen. Tel; 040-2061330
  Fam. van den Berg
  Fam. van den Berg-van der Meer
  Fam. enz.enz. Alle broers en zussen, zwagers en schoonzussen.

  p.s. Een fles wijn , bloemen etc. Dank jullie voor een warme ontvangst.

 28. Mevr. Smits

  op   schreef: 

  29/05/2015
  We hebben genoten, leuke fietsdagen gehad. Fijn die routekaarten!
  Ook gewandeld in de super omgeving.
  Als tip: we misten een spiegel in de gang naast de wc.
  De ontvangst was super, vriendelijke groeten Vriendengroep Uden

 29. Familie vd Besselaar

  op   schreef: 

  Wij huren al menige jaren een huis her en der, maar nog nooit was de ontvangst en het huis zo gastvrij en netjes. Ook was het erg leuk dat jullie nog even langs kwamen om te zien of alles naar wens was. Nadat de vaatwasser het had begeven werd er op zaterdagavond meteen actie ondernomen en werd er een monteur geregeld. Top hoor.
  1 tip; op de slaapkamer met wastafel een handdoek rekje en afvalemmertje.
  Lian en Ellen, bedankt voor de gastvrijheid. We hebben genoten. Top woning
  Familie vd Besselaar

 30. Fam. Rooijmans

  op   schreef: 

  Fijne dagen, goed weer, lekker rustig, prachtig groot huis, gewandeld en gefietst door de mooie omgeving. Ook leuk voor de hond.
  Hartelijke groeten.
  Arie & Jeanne-Marie (opa & oma), Jolanda & Robert en tweeling Suzanne en Maaike, Arnoud & Bob

 31. Barbara Sleumer

  op   schreef: 

  Het weekend was geweldig in “Het Landelijke”. Leenderstrijp heeft een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. We hebben samen geweldig gekookt met Ingrid en vooral heerlijk gegeten.
  Ook onze kinderen/kleinkinderen hebben het hier goed naar de zin gehad in deze prachtige accommodatie.
  Het was heel fijn en wellicht nog eens tot ziens. Bedankt!
  Theo en Ria, Marielle en Bart, Noortje en Tijn, Laura en Jeroen, Senna, Barbara en Leon

 32. Liset van Hoek

  op   schreef: 

  De ..lopers hebben een heerlijk weekend gehad in Dorpswoning Het Landelijke. We hebben 2 dagen vanuit het huis gewandeld met een heerlijke bierstop bij de Achelse Kluis en 1 dag ten zuiden van Valkenswaard. Een heerlijke eettafel waar we lange avonden hebben gezeten.
  Jan, Ellen, Ad, Hilde, Liset, Erik, Arie, Ko, Erna, Wim en Gerda 20/04/2015

 33. Familie Wesemael

  op   schreef: 

  17-04-2015
  We hebben 2 heerlijke weken gehad met de kinderen en kleinkinderen.
  Een prachtig, gastvrij en licht huis. Mooie omgeving voor zalige wandel- en fietstochten. We hebben ervan genoten.
  Familie Wesemael

 34. Gerdi Fleuren

  op   schreef: 

  8-3-2015
  Beste Ellen en Lian,

  Een prachtig huis, dat zich langzaam aan ons onthult in zijn ruimte en comfort.
  Eerst de aarzeling, waar is de ingang? Hé…2 trappen, 1 voor omhoog en 1 voor omlaag?
  Maar de super heerlijke bedden lieten ons een nacht lang rusten.
  Wat we hebben ervaren is een huis vol warmte toen wij er waren.
  Gerdi+Henk, Ine+Jan, Riet+Riem, Tonny+Wim

 35. Tjeerd Heijs

  op   schreef: 

  2-2-2015
  Wat een super weekend hebben we hier gehad! De aankomst was meteen super, koffie klaar, flesje wijn en bloemen op tafel, Top!
  Heerlijke omgeving en de honden konden lekker door de omheinde tuin rennen. Super fijn en gezellig huis, zeer benieuwd naar de overige huizen. Tips zijn zeker het inhuren van Kok Ingrid, wie samen met onze mannen een heerlijke maaltijd in het huis heeft bereid. Lekker en gezellig.
  Ook het zwembad in Leende wat we 2x een uur hebben afgehuurd is een aanrader.
  Super bedankt, we hebben echt genoten.

 36. Eleanne Plaizier

  op   schreef: 

  Super week gehad met onze eetclub! Mooi huis in een heel mooi dorpje. Alles wat we nodig hadden was er. Aanrader voor andere gasten was het zwemmen in de boerderij in Soerendonk bij de familie van Dijk!
  Heel erg bedankt voor alles!
  Jeroen, Kasper, Dirkje en Bram-Eleanne, Frank, & Sam – Esther, Arno en Mik – Dennis, Hanneke en Fé
  Amsterdam, Rotterdam en Gouda

 37. Monique Vogelzangs

  op   schreef: 

  Beste Lian, Ellen en Team,
  Samen met al onze familie hebben we genoten van een heerlijke kerstweek. Wat heerlijk om iedereen een keer bij “ons” uit te nodigen. Iedereen was blij verrast door het sfeervolle huis en dito styling. Dank voor jullie goede zorgen. We hopen nog een keer terug te komen. Toekomstige gasten kunnen we het DAF-Museum aanraden.
  Groetjes Monique & Rik uit Londen

 38. Familie Arkesteijn

  op   schreef: 

  Wat een TOP huis! Ondanks het regenachtige weer hebben we een heerlijk weekend gehad. Heerlijk spelletjes gespeeld, wijntjes gedronken voor de open haard. We hebben er erg van genoten.
  Heel erg bedankt, Familie Arkesteijn

 39. Karin Nijhof

  op   schreef: 

  31-10-14
  Na een warm onthaal; koffie enm kopjes stonden klaar, fles wijn naast prachtige bloemen, een heerlijk weekend gehad in jullie mooie huis. Bedankt!
  Karin Nijhof

 40. P. Hannen

  op   schreef: 

  Het is een prachtig huis! Jammer dat de Wifi en de TV het niet de hele tijd deden, maar het resultaat is dat we ouderwets spelletjes hebben gedaan. Erg gezellig.
  Groetjes Yes en Piet, Peter en Corina, Frank en Paula, Isa en Tijs, Ramon en Devi

 41. Mw. van Bommel

  op   schreef: 

  Heerlijk huis om hier te zijn voor een weekend en heel leuk om een bos bloemen en een fles wijn aan te treffen; Zó gastvrij!! We hebben nog in de zon gezeten, alles even comfortabel. Fijn dat de bedden al opgemaakt waren 😉
  Gewoon een heel gezellig huis.
  Groeten Maraboe & Morsegat

 42. Vincent Wiersma

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,
  Een fantastische verjaardagsweek beleeft in “Het Landelijke”.
  En het doet zijn naam eer aan…. ’s ochtends wakker worden met uitzicht over de maisvelden en met het geluid van fluitende vogels.
  Heerlijke wandelingen in de omgeving en veel te zien en te beleven.
  De week is voorbij gevlogen. SUPER! Vincent

 43. Tjitske Roelfsema

  op   schreef: 

  Wat een fantastisch huis om onze reünie in door te brengen. Wij, oud volleyballers uit Houten hebben genoten. Het weer werkte ook absoluut mee; we hebben heerlijk gefietst, gewandeld en genoten van alle faciliteiten van jullie prachtige huis. Dank je wel. Wie weet komen we er nog eens terug.
  Tjitske, Michel, Sybren, Ireke, René, Marcel, Corrie, Marcel, Ankie, Nellie

 44. Familie Jansen

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,
  Na een onderbreking van 2 jaar (dit ivm droevige familieomstandigheden) hebben we onze 20 jarige familie vakantie traditie weer opgepakt. In een eerder jaar verbleven we in de “zevende Hemel”. Dit jaar in het “Landelijke”. Wij zijn tijdens een fietstocht ook gaan kijken bij “Natuurlijk”. Wellicht een volgende keer? Na een dag regen, gezelligheid binnenshuis, 2 dagen zon dus fietsen en gezelligheid buitenshuis, danken we jullie voor de gastvrijheid en jammer voor jullie, wij hebben geen op- of aanmerkingen, dus het is gewoon prima in orde.
  p.s. wel in de Coöp Winkel “ouderwetse” Sunlicht zeep gevonden.
  Tot ziens, Familie Jansen

 45. Familie Tims

  op   schreef: 

  Hallo Ellen en Lian,
  Het is een fijn huis. Heerlijk buiten in de zon gezeten. We hebben erg genoten van ’s avonds aan de buitentafel eten, de vuurkorf, het grote gazon met altijd wel ergens een schaduwplekje. Een heerlijk grote keuken en fijn een kelder om alles koel te houden.

  Familie Tims

 46. Nisrin Vossebrecker

  op   schreef: 

  Hallo Lian en Ellen,

  We hebben genoten van een heerlijk weekend in dit prachtige, luxe huis. Heerlijke bedden, een super eethoek en een fijne keuken van alle gemakken voorzien. De tuin is prachtig met een geweldig uitzicht. Het was TOP!!

  Tot ziens, Ilse, Maartje, Femke, Esther, Marion, Hanneke, Ester, Janneke, Nisrin, Noor, Sandra, Yvonne en Hanneke

 47. E. de Boer

  op   schreef: 

  Hoi Ellen & Lian

  Super weekend gehad met de studievrienden. Huis is tip-top in orde.

  Vr.gr. Stan, Roland, Matthijs, Franklin, Pauwel, Robert en Jos

 48. Siem Haakman

  op   schreef: 

  Hallo Lian en Ellen,

  Het was heerlijk om bij jullie te logeren. We hebben heel veel gewandeld, de jonge gasten zijn wezen zwemmen + karten. We komen graag nog eens terug.

  Groetjes Siem sr & Nelly, Siem jr. petra + Simon, Johan + Inge, Marinel, Esther + Gideon, + Guus + Bo

 49. A. Strien

  op   schreef: 

  Beste Ellen en Lian,

  Het is een fijn groot huis, alles was keurig verzorgd.!

  Vriendengroep uit Cabauw

 50. Jan en Mariska

  op   schreef: 

  Beste Lian en Ellen,

  Wij waren op visite bij mijn ouders uit Amerika. Hele fijne boswandelingen gemaakt, lekker bijgepraat!!

  We bewaren goede herinneringen aan dit huis.

 51. Anke van Lith

  op   schreef: 

  Voor Ellen & Lian

  Betse Ellen en Lian, we hebben het hier heel leuk gehad, heel veel gedaan en in veel verschillende omgevingen hier in de buurt geweest. We waren blij dat we een vuurtje konden maken en zo’n heerlijk grote tuin hadden. Ook was het leuk dat er zo veel paarden en pony’s in de buurt stonden en een heerlijk bos om in te wandelen. Daar zat ook een fietspad dus dat was handig voor de rolstoel van Oma. We hebben daar nog bramen geplukt voor een bramentaart. Bedankt dat jullie nog hebben geholpen met de TV. En sowieso bedankt voor alles ! Wie weet tot de volgende keer. Liefs Anke, August, Berry, Bobbie, Jose, Myranne, Marlies, Ellie, Ans, Michiel, Simone.

Geen reacties mogelijk